WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » All In One Schema.org Rich Snippets » [Resolved] Ratings are not working!

[Resolved] Ratings are not working!

  • Stolwij

    @peter-stolwijk

    Dear support,

    It seems my customers have rated my product, but the ratings are not arriving immediately or even not after a week.

    How does this system work? First i heard it was ip related but that’s not the case.

    So please i want to hear how this works, because if this has not any value to my site, i will delete this plugin.

    Thank you in advance.

    Peter

    https://wordpress.org/plugins/all-in-one-schemaorg-rich-snippets/

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author Brainstorm Force

    @brainstormforce

    Peter,

    As soon as users leave a rating, it appears immediately.

    The IP thing is to restrict many ratings from same user. So, unless you are getting ratings from same IP – the ratings should have reflected on your site.

    If not – there must be some issue with jQuery conflict, possibly due to your theme or other plugin and rating system of our plugin is not working.

    Stolwij

    @peter-stolwijk

    Dear support,

    No i receive ratings from different ip users.

    Can you have a good look please?
    I really start to believe there is a bug somewhere.

    Waiting for your reply.

    Thank you,
    Peter

    Stolwij

    @peter-stolwijk

    Dear Support,

    Why is Topic been Resolved?

    I still have the problem!
    You didn’t came with a solution for my problem.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Resolved] Ratings are not working!’ is closed to new replies.
Skip to toolbar