Support » Plugin: Pardot » Some Issues, But Good Support

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • figured out the issue – is because of time-outs to pardot. keeps getting disabled because can’t connect to pardot for authentication from time to time. Will stick with hard-coded.

    Plugin Author Cliff Seal

    (@cliffseal)

    Hi!

    Thanks for the feedback, but this should’ve been a support question, and not a review. We can help troubleshoot “timeouts”, and haven’t heard this issue from others. It is fully compatible with 4.6.

    Can you please update/remove your review? This is misleading to others who may want to use the plugin.

    I don’t need support – this WAS a review and has to be entered when giving a star rating. I don’t think it’s misleading at all when it’s factual and has happened to us on multiple occassions. Happy to redo the star rating. You haven’t heard this from others? https://twitter.com/search?q=pardot%20error&src=typd

    Plugin Author Cliff Seal

    (@cliffseal)

    There’s an active support forum here on this plugin as well as dedicated Pardot support—both of which can help diagnose any issues you’re having. Issues like this are often specific to a given environment; WordPress setup and configuration as well as server configuration all play a part when things crop up. We’re all very happy to help troubleshoot.

    My concern about your review is that it starts with “doesn’t seem to work with 4.6”, which isn’t the case. And I’m not sure what the Twitter link was about, as that seems to be about general errors with the Pardot application, which doesn’t have much to do with this plugin, which uses the API.

    I really want to help you get set up if you’d like to use the plugin. Please let me know how I can do that.

    Thanks. tried to remove but can’t. Tried updating the star rating – not sure if it’s sticking.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Some Issues, But Good Support’ is closed to new replies.