WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » myCRED » Rank Picture Not Showwing

Rank Picture Not Showwing

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author Gabriel

    @designbymerovingi

    Hi.

    What version of myCRED are you using?
    When did it stop working?
    If you visit the myCRED > Settings page under “BuddyPress” what is your template for the “Point Balance” settings?

    %plural% balance %cred% i also tried %rank_logo% and it did not work
    i noticed it maybe 2 or 3 days ago
    and im using the most current version

    Plugin Author Gabriel

    @designbymerovingi

    Ok.

    On the myCRED > Settings page under “Ranks”, have you selected to show a users rank?

    So your template used to contain the %rank_logo% template tag but no longer?
    If you insert the template tag in the template, does it show the template tag or is it removed without showing a logo?

    Have you checked that each rank still has a featured image and the image has not been deleted?

    i dont ever remember seeing %rank_logo% in the template but
    when i place it there it stays but no image is presenteted.

    rank features is checked
    and public is checked

    rank image (logo) is checked *

    Plugin Author Gabriel

    @designbymerovingi

    If you have selected on the myCRED > Settings page under “Ranks” to include rank in the profile header, then it will only show the rank title. myCRED does not include by default the logo (since not everyone uses it while a rank title is always used).

    So if you have seen a rank logo, there are only two possible options:

    1. You use the %rank_logo% in the template for BuddyPress Balance template or
    2. You use custom code in your functions.php file where you insert the rank logo.

    If your rank title shows but no logo is shown I would do the following troubleshooting:

    1. I would first make sure there is a rank featured image.
    2. Visit my profile and check if the logo IS inserted but hidden via CSS. The easiest way to do this is to either inspect the profile header via your browser or view the html source.
    3. If there is still no logo, I would enable WP_DEBUG in the wp-config.php file and then visit my profile / reload profile page to see if I get any error messages.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Rank Picture Not Showwing’ is closed to new replies.
Skip to toolbar