WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » [Resolved] Randomly lost all website formatting

[Resolved] Randomly lost all website formatting

  • Hi – yesterday I was uploading new pictures to my website, updated and published and all was fine. Came back a few hours later and the site had lost all formatting.

    Am fairly new to this, so any help (in simple form!) would be appreciated.

    Website:
    http://www.eastbristol.co.uk

    Is this a wordpress issue, or a hosting issue?

    Thanks!

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • I checked your site’s live appearance and a Google cached view for March 22.

    I don’t see drastic changes unless I am blind. There is a very large picture which definitely won’t fit.

    By the way, you are running outdated WP version.

    Thanks for that.

    It’s odd that it was formatted and working fine, and only seemed to ‘error’ a few hours after I was updating it.

    Updated to the new version, but nothing has changed back yet.

    seemed to ‘error’

    Can you be more specific?

    Aye – lost all formatting (top menu disappeared, sliders stopped functioning etc)

    All those random images should be in sliders (which they are, but they’re not displaying as such)

    Well, honestly, right now your site looks much better and I don’t see the large image as before.

    Did you manage to restore it?

    WPyogi

    @wpyogi

    Forum Moderator

    What did you update – the theme? or WP? Try deactivating your plugins to see if any may be troublesome.

    Ahh! that’s weird… it’s semi come back… maybe it wasn’t my fault afterall then :s

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘[Resolved] Randomly lost all website formatting’ is closed to new replies.