Support » Plugin: WP Clone by WP Academy » Random character replacement after restore

  • I created a back of our site and needed to restore it a couple days later due to an SQL issue.

    After I restored it, any comma on our website was replaced with the site URL that gets specified in our WordPress settings. It seems to have also done some weird stuff visually in other areas in the admin panel.

    For example…. I have the Google XML Sitemap plugin installed and when I go to it I get the following displaying:

    “Your sitemap was last built on December 11023131p://31000000Wed, 11 Dec 2013 14:58:21 +0000125812231UTC2013-12-11T14:58:21+00:0002122013Wednesday2013258UTC21.2013-12-11T14:58:21+00:00pm/fWed, 11 Dec 2013 14:58:21 +0000 2013 2:58 pm.
    Your sitemap (zipped) was last built on December 11023131p://31000000Wed, 11 Dec 2013 14:58:21 +0000125812231UTC2013-12-11T14:58:21+00:0002122013Wednesday2013258UTC21.2013-12-11T14:58:21+00:00pm/fWed, 11 Dec 2013 14:58:21 +0000 2013 2:58 pm.”

    As you can see there is a bunch of stuff inserted that obviously wasn’t there before (other plugins exhibit the sae behaviour after the restore).

    This data was placed into a brand new SQL database so there was no existing data in it.

    Any ideas/suggestions?

    http://wordpress.org/plugins/wp-clone-by-wp-academy/

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Random character replacement after restore’ is closed to new replies.