Support » Fixing WordPress » Random Blank Pages

  • Hello hello, I have an interesting problem. Every once in awhile when loading my site (http://www.pozos.ca) the page will just be blank, completely. The Source Code is still all there for what should be showing. But nothing shows.

    After refreshing a few times it shows up. I am using Firefox 1.5, the latest wordpress, and I have tried on different systems and browsers.. same thing.

    Any ideas?

    Thanks in advance,
    Brendan

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 16 total)
  • Surely strange.
    I cannot see what is the problem here, but if you use any plugins, I suggest that you deactivate them one by one to decide whether one of them may cause the page not to be sent. As you point out, you dont get any html from the server at times. You get the following http response headers though:
    Date: Sat, 23 Sep 2006 22:00:19 GMT
    Server: Apache
    X-Pingback: http://pozos.ca/xmlrpc.php
    X-Powered-By: PHP/4.3.11
    Connection: close
    Transfer-Encoding: chunked
    Content-Type: text/html; charset=UTF-8
    200 OK

    Thanks, I will try deactivating some of the plugins as you suggest, see what the problemo is.

    I deactivated the plugin “Extended Live Archives” and things seem to be working now. I wonder what would be causing it.

    I deactivate wp-cache and wordpress backup and still have this problem. First time a page changes it is loaded blank. If refresh it the page will load correctly.

    Glad to see I am not the only one! I wonder what it is.

    I still have “Extended Live Archives” disabled and it happened again, so that wasn’t the solution after all.

    when I view the source on mine during this blank page this is what I get:

    <!DOCTYPE HTML PUBLIC “-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN”>
    <HTML><HEAD>
    <META http-equiv=Content-Type content=”text/html; charset=utf-8″></HEAD>
    <BODY></BODY></HTML>

    If I refresh it is correct. I have no plugins activated. This is also a fresh install only 2 days old.

    Have a look at this thread: http://wordpress.org/support/topic/84642?replies=6 Wonder if that applies to you guys too?

    Checked it out, I am trying to find “wp-cache-phase2.php” as it suggests, can’t seem to locate in my file structure (I have the latest WP).

    Assuming you have wp-cache at all, it’ll be located at blogDirectory/wp-content/plugins/wp-cache/

    ahhh, that would be the difference, I don’t even have wp-cache

    It is strange because this error would happen even when wp-cache was disabled. I have made the change and activated wp-cache and the problem is gone. So far the problem has not yet occurred with it disabled either. I will post back if it occurs again.

    Thanks HandySolo and Brendan

    What change did you make? I don’t even have wp-cache and I get the error… :[

    Brendan, if you don’t have wp-cache, then that fix clearly won’t work for you.

    What happens if you change themes?

    I have wp-cache Brendan. I made the change to wp-cache as noted in this thread: http://wordpress.org/support/topic/84642?replies=6

    I have not been able to recreate the problem since then.

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 16 total)
  • The topic ‘Random Blank Pages’ is closed to new replies.