WordPress.org

Forums

SlickQuiz
[resolved] Quizz page just showing grey blocks (4 posts)

  1. Khath
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello !

    I got a problem with this plugin. I juste created a testing quiz which I integrated on a "test-page" of my website.

    Quiz is published and perfectly working on the preview.

    But on page, only appears two grey blocks. No quizz title, no more start button or anything.

    Here is the test-page : http://www.trone-de-fer.fr/test-quizz

    Have you ever seen that problem ? How can it be fix ?

    Thanks !

    http://wordpress.org/plugins/slickquiz/

  2. jewlofthelotus
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    @Khath Sorry to hear you're having an issue with the plugin. I do see a few odd things going on.

    1) It looks like you've got two versions of jQuery loading on the page, the one loading from your Mango theme is pretty old and might be contributing to the problem. I'd try getting rid of that and seeing if it gets you any further.

    2) The SlickQuiz page elements seem to be getting wrapped in <code> tags for some reason. That will most likely prevent the quiz from displaying. I am not sure what would be doing this, possibly another plugin.

    So the first thing I'd try doing is finding the jquery.js include in your theme and removing that. It looks like it will likely be in the header.php template and will look something like:

    <script type="text/javascript" src="/wp-content/themes/Mangos/js/jquery-1.4.2.min.js"></script>

    Next, I'd start going through plugins one by one and disabling them then testing the quiz page again. Often times, other poorly-developed plugins will break other plugins entirely.

    Start with those and let me know where they get you. Thanks for trying out SlickQuiz!

  3. Khath
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks for your answer, it's working well now !

    I give you some more informations on what I've done in case it could help you if some met the same problem.

    First, I tried to remove the 1.4.2 jQuery call. It makes the quiz appear and work, but breaks the slider on the homepage.

    Then I update jQuery to 1.10.2. Quiz was working as much as slider.

    For tags, I tried to disabled/enabled every plugins without any changes. Moreover, the tags position looks strange to me. In fact, the tags where around Slickquiz's shortcode ... I think they have been added when I pasted the shortcode. Just removed them.

    So, i feel like dumb cause the solution was pretty simple ^^.

    In all case thanks a lot for your help and your great plugin :)

  4. jewlofthelotus
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Glad to hear you got it working! Interesting that the surrounding code tags had the effect that they did, but that's good to know for future reference!

    Thanks for your help in figuring this out. And thanks for using SlickQuiz!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • SlickQuiz
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.