Support » Plugin: LifterLMS » Quiz button displays for admin not for student

  • Resolved romanbritons

    (@romanbritons)


    I have installed Divi 4.0.4 and Lifter 3.36.3 on a new WP 5.2.4 install. There are no other plugins. (Note – the following also occurred in previous versions of Divi 3.x).

    When I create a quiz, I can see the Take Quiz button, and the quiz works. I do not see a Mark Complete button for that lesson (I do for others). When I login as a student I do not see the Take Quiz button. In its place is the Mark Complete button.

    Note: On the above site I have not configured any start dates but do require enrollment, and have made the course free for simple testing purposes.
    I am experiencing the same issue on other sites with a variety of criteria set up.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Author Thomas Patrick Levy

    (@thomasplevy)

    @romanbritons,

    It sounds like your quiz isn’t published yet. Admins and instructors can view a quiz before it’s published but students can’t and will see the “Mark Complete” functionality of the progression button until the quiz is published.

    Can you double check your quiz is published and if that doesn’t help provide us with a copy of your system report (check out instructions found on the sticky in this form for how to post it so it doesn’t get moderated out) and here’s how to find it: https://lifterlms.com/docs/how-to-use-the-lifterlms-system-report/

    Best

    Hi Thomas
    Thanks, that was it. I thought if I published a lesson then all parts would be published but I now I see where I went wrong.
    Cheers, Martin

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.