Support » Plugin: Cool Video Gallery » Quit working after wordpress update

  • Resolved mammothpastor

    (@mammothpastor)


    Everything was working fine until I upgraded to version 3.5.1, then it I was no longer able to access the videos. I can load them to the gallery, but get a message of video not found or access denied when trying to view it. I have updated to CVG 1.8 but still the same problem. Really liked it before and want it to work again.

    http://wordpress.org/extend/plugins/cool-video-gallery/

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 16 total)
  • I have exactly the same problem, although I started with WP 3.5.1 from the get-go.

    Has anyone found a solution yet?

    Video not found or access denied: http://www.mywebsite.com/wp-content/uploads/video-gallery/Cast/Cast.mp4. This is the message I am getting when trying to play the video. The gallery scans it but then will not play. I see the actual address should have wwwroot after the web site address. How would I get this to go to the actual address?

    Plugin Author Praveen Rajan

    (@praveen-rajan)

    @ mammothpastor

    Still facing issues?

    Yes I am. When I scan for new videos it come up with the name but shows they have no size. If I click on the name it just tells me it can not access it or video not found. I have deleted and reinstalled a couple of times with no change. I really liked this when it worked and would like to get it going again. Thanks for your response.

    Plugin Author Praveen Rajan

    (@praveen-rajan)

    @ mammothpastor

    Please provide URL to your site which has a video with this issue inorder to check this.

    mammothpastor

    (@mammothpastor)

    Plugin Author Praveen Rajan

    (@praveen-rajan)

    @ mammothpastor

    Are you having the video at location mentioned below? Please check using any FTP tools

    http://www.mammothspringfbc.com/wp-content/uploads/video-gallery/Cast/Cast2.mp4

    mammothpastor

    (@mammothpastor)

    Yes that is where it should be. I am using cuteftp to upload. This is where it was working before and then wouldn’t work.

    mammothpastor

    (@mammothpastor)

    mammothspringfbc.com\wwwroot\wp-content\uploads\video-gallery\Cast\Cast2.mp4

    I am using Hostek for hosting my site and this is the actual site as it appears in the file manager interface. Could the absence of the “wwwroot” be causing a problem?

    Plugin Author Praveen Rajan

    (@praveen-rajan)

    @ mammothpastor

    Even below is unavailable.

    http://www.mammothspringfbc.com/wwwroot/wp-content/uploads/video-gallery/Cast/Cast2.mp4

    Yes that is where it should be. as mentioned above – does that mean the file is available now in that location?

    Also make sure you have file permissions set properly.

    mammothpastor

    (@mammothpastor)

    Yes that is where it is and has been. The only permissions I have set are for the upload of the files. The video manager seems to know they are there but shows no size to the file. Under duration it shows “0”.

    mammothpastor

    (@mammothpastor)

    I checked the permissions and they are set to read via browsing and scripts.

    Plugin Author Praveen Rajan

    (@praveen-rajan)

    @ mammothpastor

    But the files are not accessible via the URLs. If the files are present and the permission is set properly then the file should be accessible via URL even without the player.

    mammothpastor

    (@mammothpastor)

    Okay I will check with my host then.

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 16 total)
  • The topic ‘Quit working after wordpress update’ is closed to new replies.