Support » How-To and Troubleshooting » Quick Edit stopped working

Quick Edit stopped working

  • Hello all,

    Quick Edit has stopped working. Not sure why. I have changed themes and turned off plugins. Any idea what might be causing this? If I click it nothing happens. Very odd. Thanks!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • esmi


    Forum Moderator

    Have you tried:

    resetting the plugins folder by FTP or phpMyAdmin? Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

    – re-uploading the wp-admin and wp-includes folders from a fresh download of WordPress?

    – increasing the available memory?

    Thanks for the tips. I just figured it out, it’s that blasted TinyMCE Advanced which keeps causing me problems. I need the spacing (html stripping) it gives. Anyone know of a workaround? It’s such a common problem that I can’t find a good solution for it.

    I am having the same issue.

    I have installed a fresh copy on my server to compare to the current version having issues.

    The quick edit doesn’t work and displays the URL with a hash tag tacked on to the end of the URL.

    Also, the content in the editor (post or pages) isnt visible. It displays as white text.

    I also tested the site on another server and it works fine.

    I am running 3.0.1 and tested it with 3.0… same issue.

    Any suggestions would be helpful.

    Thank you!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Quick Edit stopped working’ is closed to new replies.