Support » Plugin: Query Wrangler » query wrangler (does not work)

  • Resolved Sharl85

    (@sharl85)


    hello everyone, I installed query wrangler that I used to use on the site I currently work on all worked well until a few days ago I found myself in front of a blank page . I did the following:

    • Disabled / reactivated permalinks (always page blank page)
    • Disabled / reactivated themes (still page blank but)
    • Disabled / reactivated extentions (always page blank page but activating one by one I found that the problem was query wrangler)

    but as there the site is almost entirely done with query wrangler and the shortcode is displayed on the front-end see http://actu.sieumbafeu.com

    • This topic was modified 6 months, 1 week ago by  Sharl85.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • thank you all but after some research I found the solution
    you had to go to the query wrangler settings check the Widget Theme Compatibility box then change Meta Value field handler to new handler beta then check the Shortcode compatibility box and then use this type of shortcode [qw_query slug = “my-test”] and it is all done!

    Plugin Author Jonathan Daggerhart

    (@daggerhart)

    Hi Sharl85,

    Glad you fix the site! I’ll dig into those settings a little more a see what may have caused the issue when the various compatibility settings were disabled.

    Jonathan

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘query wrangler (does not work)’ is closed to new replies.