Support » Plugins and Hacks » Publish2 plugin killing insert image

Publish2 plugin killing insert image

  • Hello there.

    My blog is running the publish2 WordPress problem, but it is giving me a few issues. When I try to add multimedia on the ‘edit ‘ page (via the images next to upload/insert) the iframe never pops up. After a lot of activating and deactivating, I found that this only happens when the publish2 plugin is running. Have you heard of anything else like this?


Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Hey Walldo, thanks for the bug report. Can you confirm that you’re using the most recent version of the plugin (1.1.2) and the most recent version of WordPress? I can load the “Add image” and “Add media” iframes just fine with Link Assist enabled.



    Hello Daniel. I created a publish2 account today and just installed the plugin for workdpress. When I edit a post the picture in the publish2 box does not display and when I press edit nothing happens

    When I click enable link assist in settings I get a 404, page does not exist message. Both versions are the latest

    Any ideas?

    Hello there,

    Any ideas about this? I tried a bit more and this pluging kills many other things. Walldo I can not insert an image (the button won’t respond), I can not create tags, I can not use it in posts as menioned in my previous post. I had to turn it off because it kills many other functions. I like the widget and really want to get this to work so please help


    Daniel Bachhuber


    Sorry for missing these later questions. I was finally able to troubleshoot the conflict with adding an image using the iFrame popup. The most recent version of the plugin should resolve these issues. If you’re still running into issues, you’re more than welcome to shoot me an email

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Publish2 plugin killing insert image’ is closed to new replies.