Support » Plugin: Post Thumbnail Editor » PTE on Windows Server (no images appear)

  • Resolved fishnyc22

    (@fishnyc22)


    Hey Sewpafly. only of my clients insisted on installing wordpress on a windows server (ugh) so I’m battling trying to get this up and running. One hiccup I ran into was getting PTE to work. I’m not getting any images in the PTE modal window. Any ideas on where to start to resolve this. Thanks for the help.

    Dave

    https://wordpress.org/plugins/post-thumbnail-editor/

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • To follow up. I see this in the web tools console. I’ve also enabled debugging but don’t see any messages thrown.

    [Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 404 (Not Found) (csmain.coffee, line 0)
    [Error] SyntaxError: In http://www.mydomain.com/wp-content/plugins/post-thumbnail-editor/js/csmain.coffee, reserved word “default”
    throwSyntaxError (coffee-script.js, line 8)
    error (coffee-script.js, line 8)
    identifierToken (coffee-script.js, line 8)
    tokenize (coffee-script.js, line 8)
    r (coffee-script.js, line 11)
    (anonymous function) (cs.js, line 131)
    onreadystatechange (cs.js, line 63)
    [Error] Error: Load timeout for modules: cs!csmain_unnormalized2,cs!csmain
    http://requirejs.org/docs/errors.html#timeout
    aa (require.js, line 8)
    v (require.js, line 12)
    C (require.js, line 14)
    (anonymous function) (require.js, line 14)

    Plugin Author sewpafly

    (@sewpafly)

    What happens if you open it in the non-modal window (Media menu, then click the “thumbnails” link next to an item)?

    It’s unfortunately also blank on that screen as well.

    Plugin Author sewpafly

    (@sewpafly)

    Try disabling the PTE debug option (so debug is disabled) csmain.coffee shouldn’t be loaded then…

    ah that did it. thanks pal. I guess this windows server doesn’t like coffee scripts?

    Appreciate the help! cheers!

    Plugin Author sewpafly

    (@sewpafly)

    Who knows? We just treat the symptoms and not the cause 🙂

    Ha! Thanks Doctor!

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘PTE on Windows Server (no images appear)’ is closed to new replies.