Support » Plugin: Proxy & VPN Blocker » Proxy & VPN Blocker Stopped working after going to V1.6.1

  • Resolved Charbel Nemnom

    (@cnemnom)


    Hello Rick,

    Hope you are doing well.

    Please note that after upgrading Proxy & VPN Blocker to V1.6.1, VPN and proxy connections are not getting blocked anymore.

    Here is my wesbsite, so you can try it from your side:
    https://charbelnemnom.com

    P.S. I have also noticed that querying proxy.io (stats) is dropped after this upgrade, maybe this could help you.

    Your help is highly appreciated!

    Thank You!
    -Charbel

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • Plugin Author rickstermuk

    (@rickstermuk)

    Hi @cnemnom,

    Thank you for bringing potential issues to my attention and I apologize if this has caused you any issues.

    This is unusual, I wont write it off as not being an issue.

    I have 1.6.1 running on five different websites that I manage and it is working as expected on those so I believe it has something to do with your setup, whether something else in WordPress is conflicting (a plugin for example), or your webhosting environment. You are correct in saying that it doesn’t appear to be working (your wp-login page came up without being detected on my VPN). I am unable to test further than that, I would however be interested to know if you can see any PHP errors, what version of PHP you are using, etc.

    I totally understand if you don’t have time to dig around for me, I would greatly appreciate any more information you feel you can divulge.

    Thank you,
    Rick.

    Thread Starter Charbel Nemnom

    (@cnemnom)

    Hello @rickstermuk,

    Thank you for your kind reply, much appreciated!

    Would be possible to take the conversation offline, since I prefer not to share public info for security purposes here.
    How could I contact you please?

    I was using Proxy & VPN Blocker for almost 2 years without any issue.

    Your help is highly appreciated to resolve this issue please.

    Many Thanks!
    -Charbel

    Thread Starter Charbel Nemnom

    (@cnemnom)

    Hello @rickstermuk,

    Please note that I am not seeing any query anymore going to https://proxycheck.io/dashboard/ under Stats. The last log was recorded a day ago.

    I am sure that something get broken in the recent update. Before that everything was working fine.

    Please help.

    Thank You!

    Plugin Author rickstermuk

    (@rickstermuk)

    I fully understand your security concerns!

    Unfortunately I have to respectfully decline here due to WordPress forum guidelines that could get us both into trouble.

    Do not post email addresses, ask others to post their email or solicit contacting people off of the forums.

    I will not be able to help you with anything regarding me having access to your site or hosting either (that’s another rule here) but you can send me information that may help me troubleshoot from my side via my website contact form.

    Thank you,
    Rick.

    Thread Starter Charbel Nemnom

    (@cnemnom)

    Thank You @rickstermuk,

    Please note that I sent you more details over the contact form.

    Looking forward to be working with you on this case.

    Thanks!

    I too had problems on several sites. I had to use ftp knock off all addons until I found it was the update for this one. At least when the script appeared on the second site I knew to deactivate it. Are you going to fix it and let us know somehow that we can activate again or use a new installation of the addon?

    Plugin Author rickstermuk

    (@rickstermuk)

    Hi @polititguy

    May I ask are you using the “Block on All Pages” option or in this update it is named “Block on Entire Site”. If so, an issue was discovered with this option thanks to troubleshooting with @cnemnom and there will be an update pushed shortly.

    I use it “Block on Entire Site” Thanks.

    Plugin Author rickstermuk

    (@rickstermuk)

    Please try the 1.6.2 update just released. Apologies for this issue!

    Plugin Author rickstermuk

    (@rickstermuk)

    This issue has now been solved.

    Hi there, I’m running three site, and all stopped working 21 days ago. Running Version 1.6.8.

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • The topic ‘Proxy & VPN Blocker Stopped working after going to V1.6.1’ is closed to new replies.