• Hello,

    Thanks for this beautiful plugin.

    Everything is working fine but the only problem is: After creating the first project “test” and I clicked on the preview link to view my first version, Oh!. It doesn’t look good, it’s messy as if there were not style to an HTML doc. I logged as a client to preview the project, but the same. I used the option in the “theme settings” but no change.

    I’m using Virtue theme

    Please help.
    Thank you.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Author slickremix

    (@slickremix)

    Ah so sorry for the delay, this system sometimes fails to send emails. Can you show me an example link please?

    Spencer

    Thread Starter sundev

    (@sundev)

    Thank you very much for your reply. I’m working on a local server I would have love to give you direct link. Nevertheless, I’ll make a screenshot and send you the link.
    Thanks

    Plugin Author slickremix

    (@slickremix)

    @sundev

    Sounds good, looking forward to the screenshot.

    Thread Starter sundev

    (@sundev)

    Thanks slickremix, Happy new year to you 🙂

    I have moved to live server, you can use below details to access it.

    DEMO:

    http://sunmyke.com.ng/studio/my-project/

    user: client1
    pass: clienttest

    Thank you.

    Took a look and the project board page looks great but for some reason your site is adding /blog/ before our custom post type /designs/ so the url should look like http://sunmyke.com.ng/studio/designs/order001/ but looks like this currently http://sunmyke.com.ng/studio/blog/designs/order001/

    Do you have some custom rewrite rules in place or something? If not it may be a plugin conflict. Try turning off all other plugins and see if the problem persists, if it still persists try changing themes momentarily.

    Spencer

    Thread Starter sundev

    (@sundev)

    Thank you, I noticed the permalink was on custom and updated it to postname.
    The url is now normal but when link was previewed, it give page cannot be found error, I created a fresh test project but same error.

    I can’t figure the problem out yet, any idea please?

    Plugin Author slickremix

    (@slickremix)

    When I go here now http://sunmyke.com.ng/studio/designs/order001/ the page is not showing 404 but it still does not have the proper style. Try deleting the plugin and reinstall it, and empty any cache plugins you may have installed.

    Spencer

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Project preview looked messy after post’ is closed to new replies.