WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Progressive political blog (24 posts)

  1. Terry85
    Member
    Posted 6 years ago #

    I've been blogging since October, 2006 but just purchased my own domain names and switched from Blogger to WordPress. Check out my site: http://www.tooprogressive.com and let me know (regardless of your political leaning) what you think of the site as far as layout goes or any suggestions you have. :-D

  2. austindixon
    Member
    Posted 6 years ago #

    It's a nice, clean portal design, and I like green as a secondary color. My only advice would be to have some kind of logo or something special for the header--at least a different font; it looks kind of plain.

  3. pwilden
    Member
    Posted 6 years ago #

    Overall it looks good. It has a nice clean look that political blogs should have. I agree with the previous comment regarding the header however.

    Also, a couple of the elements are overwriting the menu bar somewhat, the RSS feed and the Air America image.

    [Sig Moderated]

  4. TVDinner
    Member
    Posted 6 years ago #

    I think it looks excellent and you have a lot going on in all 3 columns, so it looks like a very full site.

    i had a question about a plug in you have on your site. above each post you have "Email this • Digg This! • Fark It • Submit to Reddit • Stumble It! • Subscribe to this feed"

    Where did you find that plug in and can you post a link to it please?
    Thanks!

  5. Samuel Wood (Otto)
    Tech Ninja
    Posted 6 years ago #

    That code he has is generated by FeedBurner. They call it "FeedFlare" and have versions of it that can be inserted into your webpage.

  6. TVDinner
    Member
    Posted 6 years ago #

    you manually insert it into your wordpress page at the top of each post you make, or does it show up automatically when each post is made.?
    Please advise.

  7. Terry85
    Member
    Posted 6 years ago #

    I have to manually insert it into each post because for some reason it didn't work when I tried to insert it into the code. I think I was using a different template then though so I should probably try doing that again. Having to manually insert it is a real pain!!

  8. Terry85
    Member
    Posted 6 years ago #

    As far as a header, I have one but the site looks less "clean" when I use it. I wanted it to be in the center of the main column underneath the nav bar. IDK, I just didn't like it.

    As far as the overlapping elements, what browser are you guys using? I had a friend tell me the same thing but I checked in both Firefox and IE 6.0 and I didn't notice a problem. Are you guys using IE 7.0? Also, how can I fix this???

  9. loozianajay
    Member
    Posted 6 years ago #

    Are you having any trouble with firefox browser in relation to your youtube videos? If so any suggestion.

    http://www.partisanreport.com (your polar opposite) check it out and tell me if the format is all jacked up. You may have to scroll down to see. Everything is smashed to the left side of the screen. However, other browsers see the format perfectly fine.

  10. Terry85
    Member
    Posted 6 years ago #

    What? No? My YouTube vids are working just fine....

  11. loozianajay
    Member
    Posted 6 years ago #

    Terry, I should have explained. Once I started inc. youtube videos into some of my articles, the firefoxe browser (my guess) is having a hard time formating it. It has to be that because other browsers work fine.

    I dont' know how to resolve the issue. I've tried reembedding the videos and taking them out but something still isn't right. Did you check my site?

  12. Terry85
    Member
    Posted 6 years ago #

    Yes I did. I see what you are talking about but thought you were saying you were having a similar problem on my site.

    I just checked yours on IE6 and it looks okay. It's not Firefox, because videos on other sites would do the same thing. My guess is that it's your theme. I had a problem with videos on the theme I tried to use when I first joined WP.

  13. TVDinner
    Member
    Posted 6 years ago #

    I have to manually insert it into each post because for some reason it didn't work when I tried to insert it into the code. I think I was using a different template then though so I should probably try doing that again. Having to manually insert it is a real pain!!

    Thanks for the info. I am going to try to make it automatic based on this info http://blogs.feedburner.com/help/feedflare/adding_feedflare_to_your_wordp/popup/

  14. loozianajay
    Member
    Posted 6 years ago #

    oh brother...it it's not one thing it's another...Why does it work on some and not others...I really dont' want to change themes.

  15. Terry85
    Member
    Posted 6 years ago #

    TVDinner, no problem. I'm trying to decide if I want to keep that, or just use the "sharethis" plugin that is appearing at the bottom of each post. I can't figure out how to move the "sharethis" icon to the top, though.

  16. TVDinner
    Member
    Posted 6 years ago #

    do you have a link to the sharethis plug in?

  17. Terry85
    Member
    Posted 6 years ago #

  18. Terry85
    Member
    Posted 6 years ago #

    I got the Feedflare content to work with this theme. :)

    Also, still trying to figure out which browser this is happening in:

    Overall it looks good. It has a nice clean look that political blogs should have. I agree with the previous comment regarding the header however.

    Also, a couple of the elements are overwriting the menu bar somewhat, the RSS feed and the Air America image.

  19. TVDinner
    Member
    Posted 6 years ago #

    Looks great Terry. I also have a political blog I just started at http://www.politicaldisgust.com
    I will bookmark your site and try to visit often.
    Thanks again for the help with the plug in

  20. Terry85
    Member
    Posted 6 years ago #

    Ditto. Good luck!!

  21. pwilden
    Member
    Posted 6 years ago #

    Hey Terry,

    I'm the one who reported the overlapping elements and I'm using IE 7.0. I checked it again in FireFox and it looks fine.

    --Paul

  22. Terry85
    Member
    Posted 6 years ago #

    I had people check with IE 7.0 and they saw nothing.....?

  23. pwilden
    Member
    Posted 6 years ago #

    I just checked it again and I saw the same thing. But I guess if I'm the only one seeing it, then it's nothing to worry about.

  24. red88music
    Member
    Posted 6 years ago #

    Hi, just looking around and thought this might be of interest to you.
    I have created a ShareThis FeedFlare for use on FeedBurner's RSS
    feeds.

    You can get the xml here:
    http://sharethis-feedflare.googlecode.com/files/sharethis-feedflare-v...

    Just add that url in your FeedBurner/FeedFlare settings and you should be all set.
    I prefer it to the big ShareThis text that the plugin automatically adds to feeds...

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic