Support » Plugin: WP LinkedIn » Profile shortcode doesn't work…

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author Claude Vedovini

    (@cvedovini)

    Hi, can you put the [li_profile] on that page so I can see the output? There’s always an output, sometimes it’s an error in an HTML comment.

    The [li_profile] IS on that page:) When I noticed it didn’t work, I added the [li_card], without taking [li_profile] away…

    Plugin Author Claude Vedovini

    (@cvedovini)

    ok, so you have an error which appear in the HTML:

    Duplicate field {Person.id} in inline filter {(id,first-name,last-name,picture-url,headline,location,industry,public-profile-url,id,first-name,last-name,headline,location,industry,summary,specialties,positions,picture-url,public-profile-url)}

    It seems you specified too many fields in the options page, just try with summary, positions which is the plugin’s default

    Plugin Author Claude Vedovini

    (@cvedovini)

    By the way, this should have been a support post, not a review. Support posts should be posted here: http://wordpress.org/support/plugin/wp-linkedin

    You might want to change your review once you solved your problem. You can do so by going to the review page and edit your review: https://wordpress.org/support/view/plugin-reviews/wp-linkedin

    Regards

    Funny thing is, that I didn’t put any fields in the configuration, and went with the default ones that were there (not just summary, positions…). Weird thing is/was, that there were no duplicates in those fields. I’ve emptied the config, and (after saving) have put just ‘summary’ and ‘positions’ in there, which seems to work. So thanks for pointing me in the right direction…

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Profile shortcode doesn't work…’ is closed to new replies.