Support » Plugin: Starbox - the Author Box for Humans » profile image not working!

  • Hi team,

    Uploading profile image not working when installed on our new website even when changing the file size to 80×80.

    Any suggestions, why this is happening?

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • I have the same issue, in Version 3.0.5. any solution for that? quite hard to request from all my bloggers to build a gravatar.
    Help is much appreciated.

    Also having the same issue! Just added a new User, reduced the image size to 80*80 and still no picture.

    Hey guys, check the filename of the picture. I changed mine, removed any spaces or periods, and it worked!

    hi, you changed the image name to what to make it work? thanks

    I just removed any erroneous characters that some systems don’t like to play nice with.

    For instance, if the file name you’re trying to use is “this is my profile pic.jpg” edit it to say “this_is_my_profile_pic.jpg”

    The one I was trying to use actually had a period in the original file name, which can confuse the system into thinking that anything after the period is a file extension.

    I tried it out, renamed the user images with ‘_’ on multiple users, still no luck. Images are 80*80px.
    How about the developer?

    Dang, that sucks. Sorry it didn’t work out for you! Did you clear the old attempts, save them, then try to upload again, then save? Caches can be very weird sometimes when it comes to updating changes in a timely fashion. I’ve had a few times where my server host doesn’t show changes for upwards of 15 minutes, and sometimes it’s because I have to do something as simple as clear my browser cache.

    • This reply was modified 3 years, 2 months ago by DuelingOgres.

    Same here. I tried renaming the file to just a single character. Still nothing. Any developer out there to help us with this issue.
    Thanks

    Facing another issue here, the drop-down link “add custom author bio >>” is not functioning.
    We are using WordPress version 4.7 and Altitude Pro theme.
    Thanks

    Has anyone got the avatar image to work? It doesn’t work for me.

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • The topic ‘profile image not working!’ is closed to new replies.