Support » Plugin: Extra Product Options (Product Addons) for WooCommerce » Product options not filtering (but no error msg) with different theme active

  • Resolved schmedia

    (@schmediaaolcom)


    This is an odd one; I set up a cloned site to work up a retheming, and it appears the expected filtering behavior still working on the original site (here):

    – https://parseandparcel.com/product/single-swatch-book/

    … is no longer working correctly on its twinned page with the new theme, here:

    – https://pparcelstaging.xyz/product/single-swatch-book/

    The filtering behavior is failing without any sort of error msg visible in my browser’s developer console, and both sites are running in the exact same server environment, with the exact same version of your Extra Product Options (free version) plugin. Any thoughts on how I might resolve this annoyance? Thanks in advance,

    :Benjamin

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author ThemeHigh

    (@themehigh)

    Our plugin doesn’t add any styles to the product page. It uses the default WooCommerce style or the theme style.

    You can add the custom classes for the fields by providing it in the options CSS Class and can add the style accordingly.

    We hope this will help.

    Thank you!

    Thread Starter schmedia

    (@schmediaaolcom)

    Nvm, nothing to do with your plugin – just needed to set ‘woocommerce_ajax_variation_threshold’ with a higher max value. Apologies.

    Thread Starter schmedia

    (@schmediaaolcom)

    Resolved.

    Plugin Author ThemeHigh

    (@themehigh)

    Great!

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Product options not filtering (but no error msg) with different theme active’ is closed to new replies.