Support » Plugin: WooCommerce » Product images not conforming to size/columns

  • Resolved captainswallow

    (@captainswallow)


    This seems to be a recurring problem. The image sizes are set to the recommended sizing (300px for thumbnail, 600px for main) – and often look perfectly OK in the customizer. However, on the actual site, they seem to use the full size, not the thumbnail and now do not conform to the column option (set to 3 on the page). This is happening on other sites also.

    Using Weaver Xtreme Theme (latest) and the most up to date WP version (5.1.1).

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Thread Starter captainswallow

    (@captainswallow)

    I have screenshots, but don’t see an option to include them here…

    Plugin Support AW a11n

    (@slash1andy)

    Automattic Happiness Engineer

    Hey there!

    Thanks for including the URL, I can see what you are referring to.

    In this case (and cases like this), it’s typically something going on with the theme, where it’s overriding the WooCommerce settings on product listings.

    What I would recommend is to either switch to Storefront temporarily to see if that works, or you can use the https://wordpress.org/plugins/health-check/ plugin to do this conflict testing in a way that only the admin can see (to help minimize site disruptions).

    Hopefully that helps! Have a great one!

    Thread Starter captainswallow

    (@captainswallow)

    Cheers, Andrew – it appears it may be some sort of theme conflict (though Weaver X is supposed to be fully compatible). Are you aware of any way to correct the problem?

    Thread Starter captainswallow

    (@captainswallow)

    BTW, thanks for the tip on the Health Check tool – quite useful!

    Plugin Support Jesse Pearson (a11n)

    (@jessepearson)

    Automattic Happiness Engineer

    @captainswallow If there is a conflict with the theme, that would need to be brought up to the theme developer.

    Thread Starter captainswallow

    (@captainswallow)

    Turns out it was some weird conflict with LS Cache plugin (though in testing it didn’t seem to occur)…all good now, thanks.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Product images not conforming to size/columns’ is closed to new replies.