Support » Fixing WordPress » Product images missing

  • Just updated WordPress this morning, to 4.5, and all of a sudden all my images and thumbnails on product pages are missing.

Viewing 6 replies - 16 through 21 (of 21 total)
  • Hey, I have the same problem.

    When updating Woocommerce products, I have selected to update all data, including the images. Although the images are the same in the CSV file as it is in the existing published product.

    So when I update, the related images get deleted in my media library and as a result the products show up with missing images. I have to upload the deleted image to the media library, but that doesn’t get the products to show up with this image associated, even though the filename is the same.

    I use images already saved in the media library, so the CSV file has only “filename.jpg” for the image.

    When introducing new products, there is now problem, as long as the image exists in the media library.

    WordPress 4.5, latest version of plugin.

    Well I believe it is not related. They state they have problems uploading images in general.

    For example, I can upload a CSV with 100000 new products… all images in media library get associated well with the products and nothing gets deleted.

    It only happens when updating a product that already exists in the database.

    So if product 1 to 5000 have the same image named xyz.jpg, it will delete the image xyz.jpg in the media library.

    During the import process (before it ends), if I put back the image that was deleted in the media library, the following products that are being imported get updated well with the image and it does not get deleted.

    So to clarify, if i upload the image when it is processing product number 10, the following products after product 10 (product 11 to 5000) will have the image correctly associated and not deleted. Which leaves me with product 1 to 10 without an image.

    Hope I made sense.

    That might make sense to someone who uses woocommerce; unfortunately I don’t. Have you checked over on the woocommerce plugin support forum, or their web site support page to see if anyone else is experiencing the same issue?

    Your right, sorry. I believe this issue happens only with the WP All Import plugin. But it may be related to the WordPress 4.5.1 update.

    I tried this and it worked for me :
    add define(‘SCRIPT_DEBUG’, true); to wp-config.php
    after that the product images appear but the image gallery doesn’t appear correctly, then add a plugin called WooSwipe, you can find it here :
    https://wordpress.org/plugins/wooswipe/

Viewing 6 replies - 16 through 21 (of 21 total)
  • The topic ‘Product images missing’ is closed to new replies.