Support » Plugin: Featured Image by URL » product gallery images don’t show

  • Resolved samuelmartin

    (@samuelmartin)


    Hi:

    Testing this plugin and I can see the potential, however, I don’t seem to be able to get the product gallery images to show.

    I have got the feature image to work, which is great. However, the product images don’t work. I have linked 2 images from my google photos and 1 from elsewhere, for testing. All 3 show in the products gallery by URL window within the product page but when I preview or publish, the only image that shows is the featured image but the product images do not show. However, the featured image appears where the product images should, just that on its own, the product images don’t show.

    Can anyone help, please?

    • This topic was modified 1 year, 4 months ago by samuelmartin.
    • This topic was modified 1 year, 4 months ago by samuelmartin.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • i have got the feature image to work, which is great. However, the product images don’t work.

    Plugin Author esl4m

    (@esl4m)

    Hello @samuelmartin @eyzoll
    Thanks a lot for your feedback .
    Our latest version of the plugin solved the Thumbnails and product’s images.

    If you please could download the latest version and let us know if you have anymore issues.
    Thanks again for your feedback.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘product gallery images don’t show’ is closed to new replies.