Support » Plugin: WooCommerce » Product images are broken (but original is ok)

  • I have a very wierd problem. Will try to explain it in english…

    After WooCommerce update some product images are broken. In the front-end is like there is no image, but if you go edit the product image is there. I took some screenshot to help me explain…

    #1 – (https://image.ibb.co/hamSQk/prod1.png) Front end. Here we can se 3 products. First one is ok. Second have a image, but it looks like it has not. The third product don’t have an image, so a default image is presented.

    If we edit the second product we can see some interesting things.

    #2 – (https://image.ibb.co/kQikBQ/prod2.png) It seems not to have an image set… But when I click to choose one…

    #3 – (https://image.ibb.co/gZ0Ad5/prod3.png) I see that there is an image, but it is broken. The original image is ok, as you can see if you access its URL (https://www.syma.com.br/wp-content/uploads/2016/03/micro-21259-1.jpg)

    I tried to run Regenerate Thumbnails plugins. The result was:

    Total de imagens: 16885
    Imagens redimensionadas: 11375
    Falhas no redimensionamento: 5510 (errors)

    The error was always the same…

    “GABINETE-NZXT-MID-TOWER-H440-RAZER-PRETOCINZA” (ID 67086) falha ao redimensionar. A mensagem de erro foi: O arquivo de imagem originalmente carregado não pode ser encontrado em

    Something like “The original uploaded image file could not be found”…

    But it is there, as you could see in the URL.

    How can I recover this images???

    • This topic was modified 2 years, 5 months ago by  Rics.
  • The topic ‘Product images are broken (but original is ok)’ is closed to new replies.