Support » Fixing WordPress » Product Image Uploader / Tags (Not working)

  • Hi guys,

    I’m currently trying to upload images for the products on my website and have noticed that since the update to 5.0.2, the image uploader is taking me to a separate page, instead of the overlay it brought up before the update. Screenshot of how it is appearing below:

    Also, finding that the editor won’t let me input tags or click the ‘Choose from the most used tags’ option.

    Ps. Also, found that Product list won’t let me click the ‘Quick Edit’ option.

    Why has all this happened? Anyone else having the same trouble?

    • This topic was modified 2 years, 8 months ago by kuriouskatie.
    • This topic was modified 2 years, 8 months ago by kuriouskatie.
Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • that seems like a Javascript error, especially because you mention stuff like Quick Edit, which heavily relies on Javascript to function, doens’t work.

    Can you open the console (F12 on most browsers) and reload the page with the console open to see if it shows an error along the lines of:

    $(something) is not a function

    Because it seems to me another plugin on your website is interfering with the Gutenberg experience.

    Thread Starter kuriouskatie

    (@kuriouskatie)

    Hi Jasper,

    Thanks for looking into this for me, i really appreciate it 🙂
    I’ve just done as you requested, and have reloaded the screen, but unsure where to look for “$(something) is not a function”.
    This is what has been displayed – where shall i look for the interfering plugin?

    Thread Starter kuriouskatie

    (@kuriouskatie)

    Update: I have deactivated all of the plugins used, and then reactivated them one-by-one and tested whether the tags and product image section are working again – and they seem to be back to normal.

    Note: The faulty plugin seemed to be Revolution for Elementor. Just in case anyone else has the same problem – try de-activating that one first 🙂

    Glad that you found the cause of the issues! The screenshot of the console you shared in your previous reply clearly showed a jQuery javascript error. I bet that error’s gone now, now that you found the bad plugin!

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Product Image Uploader / Tags (Not working)’ is closed to new replies.