Support » Plugin: WooCommerce » Product Image Not Showing

  • Resolved VickyTFC

    (@vickytfc)


    Hi, the product images won’t display correctly in my product pages. Seems it occurred with the update. Is there a way to resolve this please? Thanks, Vicky

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Hi there,

    I visited the product page of which you provided us the link of and I was able to see the product images correctly. Can you please explain what the issue is, or is it fixed?

    Thread Starter VickyTFC

    (@vickytfc)

    Thanks for your speedy response.

    I managed to find: Dashboard > Woocommerce > Status > Tools > WooCommerce Transients – Clear transients.

    That said, it doesn’t display correctly in Safari still. However, I assume that’s not fixable at your end – is that correct?

    Thanks, Vicky

    Hi again,

    I just accessed this site on Safari and was able to see the images properly: https://thefashioncatalyst.com/product/assembly-label-logo-tee-white/. It seems like there are some caching issues on your site.

    Can you please clear cache from your website, browser, and server and check this again?

    Thread Starter VickyTFC

    (@vickytfc)

    Hi,

    Seems the issue only occurs before “refreshing” the page on Safari. This is achieved without clearing any cache via the site’s backend.

    Perhaps, just a glitch that occurs now since I’ve “cleared the transients” in the dashboard via WooCommerce > Status > Tools.

    Thanks, Vicky

    Thread Starter VickyTFC

    (@vickytfc)

    Same happens in Chrome btw. If I head to a link the ‘product image’ doesn’t show without “refreshing” the page. Is this normal? I assume not everyone will simply know to refresh the page to have the product image display.

    Plugin Support Missy a11n

    (@m155y5)

    Automattic Happiness Engineer

    @vickytfc – I’m able to see the product images in Chrome and Safari without refreshing, but perhaps you’ve been able to resolve this since you posted your response?

    The site does load a bit slowly, however. Do you have a large number of plugins running by any chance? That could be causing an issue like this as well, if there’s a conflict.

    Plugin Support Missy a11n

    (@m155y5)

    Automattic Happiness Engineer

    We haven’t heard back from you in a while, so I’m going to go ahead and mark this thread as resolved. If you have any other questions please feel free to start a new thread.

    Thread Starter VickyTFC

    (@vickytfc)

    Hi @m155y5

    We currently have 47 plugins running. I have no idea if that’s too many. It’s a shame as Automizer had to be disabled recently because it interferes with our shop sidebar. So I think it’s even slower now:(

    Any tips/tricks are more than welcome!

    Appreciate your feedback. Thanks, Vicky

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘Product Image Not Showing’ is closed to new replies.