Support » Plugin: WooCommerce » Product category pages update button is not working?

  • Resolved prem7175

    (@prem7175)


    I am not able to update anything in product category page. it is not able to update because of “thankyou for selling with woocommerce” text. how can i update for the same? check and get resolve.

    Thanks

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Support Rynald0s

    (@rynald0s)

    Automattic Happiness Engineer

    Hi @prem7175!

    Does it only happen when making edits to the category pages?

    Please try editing a product category page once again, but this time with the Javascript console open and see if any errors are coming up. Instructions on how to open the console view for each browser can be found here: https://codex.wordpress.org/Using_Your_Browser_to_Diagnose_JavaScript_Errors

    Paste any error/s back here so we can take a closer look.

    If you don’t want to go with the console method to find the issue, then you could also switch to a default theme, like Storefront (https://wordpress.org/themes/storefront/), and disable all your plugins, except for WooCommerce core, to see if that resolves the wizard issue. If it does, re-enable your plugins one-by-one until it breaks again and then reach out to the author of the conflicting plugin for further help.

    Cheers!

    Hi @rynald0s

    Yes, it does happen only in the product category pages.
    I did everything that you said disabled all plugins, checked theme and again re-enable the plugins but still, the problem is same.

    You can check the given links below.

    http://tinypic.com/r/10mk3u0/9

    Thanks

    Still, I am waiting for the right solution in this regards. Please help me out how do I can fix the error??

    Plugin Support Rynald0s

    (@rynald0s)

    Automattic Happiness Engineer

    Hi @prem7175!

    That button isn’t added by WooCommerce core — it looks like it could be from your SEO plugin.

    I did everything that you said disabled all plugins, checked theme and again re-enable the plugins but still, the problem is same.

    Just to be sure, you’ve tried making the changes while the theme was switched and the plugins (except for WooCommerce core and your SEO plugin), disables? If not, please give that another go.

    Cheers!

    Thanks in bunch guys. You saved my time and effort

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.