Support » Plugin: WooCommerce » Product Attributes disappeared

Viewing 7 replies - 16 through 22 (of 22 total)
  • Hi,
    i have the same issue. There´s no relevant fix. Basically i cant set type of product attribute.

    https://prnt.sc/raxa9k

    @azragh are you find some solution?

    Please help

    • This reply was modified 1 year, 2 months ago by marekkk201.

    Thank you @mare13ki . It worked

    I have the same issue, some random attributes just completely disappeared, after a few days appeared again, and now are back to being gone, without any major changes to the website.

    Atik

    (@onlinetravelgear)

    Hi Team,
    I hope you guys have managed to fix your issue.
    Issue:
    I have a related issue which is a little different. I can see all my attributes the backend but these attributes are missing from my front end filter on the category page.

    Solutions Tried
    I’ve tried adding a test attribute but that didn’t solve my problem.

    Changes Done before the issue
    Updated my woocommerce plugin

    Has anyone found a consistent fix?

    Bhanot

    (@bhanot)

    I am facing the same problem, please update if someone got the fix.

    Whenever I Save the Product the attributes linked to the product are getting deleted.

    beanmerchant

    (@beanmerchant)

    Mine was a plug-in clash in the end. The plugin causing it was product vendors by woocommerce. I emailed them but they had no idea about a fix so just ended up unsubscribing and using a different vendor plugin.

Viewing 7 replies - 16 through 22 (of 22 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.