Support » Plugin: reGenerate Thumbnails Advanced » Processing…

  • Hello,

    The plugin is stuck in ‘Processing…’ state, progress bar not moving, numbers not changing.
    Is there a debug mode or anything like that to help troubleshoot the issue?

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Check the browser console, see if there are any errors there.

    Hi

    I can confirm this bug. Seems to be an issue with some invalid ajax json result from the rta/regenerate script. I get the following error (Firefox Developer Tools > Network): SyntaxError: JSON.parse: unexpected non-whitespace character after JSON data at line 1 column 159 of the JSON data

    The plain result is:
    [a lot of white spaces] 0 0 0 0 0 0 [again many white spaces] {"offset":1,"error":[],"logstatus":"<br\/>WP_20170903_18_33_10_Pro.jpg - <b>Processed<\/b>","startTime":"1504711981750","fromTo":"15. August 2017-5. September 2017","type":"submit","period":"4"}

    Note that I had to write that there are a lot of white spaces, because otherwise they would have been removed in this support forum. In reality, there are just a lot of white spaces. Any idea why?

    Best regards

    Hi

    I have the exact same problem, a fix would be really a appreciated.

    SyntaxError: JSON.parse: unexpected non-whitespace character after JSON data at line 1 column 73 of the JSON data

    and

    [lots of whitespace] 0 0 0 [a little whitespace] {"offset":1,"error":[],"logstatus":"<br\/>img_5259.jpg - <b>Processed<\/b>","startTime":"1504809645139","fromTo":"","type":"submit","period":"0"}

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Processing…’ is closed to new replies.