Support » Plugin: Network Latest Posts » Problems with translating

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author Jose Luis SAYAGO

    (@iluminatus)

    Hi kkalvaa,

    Yes! thanks for reminding me to fix that bug, actually there’s a problem when translation files are not loaded in a certain order, for that reason some strings are ignored. I’ve uploaded v3.4.4 which hopefully fixes this issue.

    Could you please test it and let me know if it works? by the way thanks for your contribution, the new version includes your translation file.

    Best regards.

    Sadly, it didn’t work :/

    Thanks for including the translation files though 🙂

    Plugin Author Jose Luis SAYAGO

    (@iluminatus)

    Hi, ok I’m going to check what’s going on. Thanks for your feedback.

    Plugin Author Jose Luis SAYAGO

    (@iluminatus)

    Hello again,

    I’ve noticed your translation file was outdated, there are new strings and ‘more’ wasn’t there (because in older versions I forgot to add the textdomain), could you please download this .po file and translate the new lines added?: trans-nlp-nb_NO.po

    Thanks in advance.

    That worked wonderfully, thank you!

    Sorry for not checking I had the last version. The updated translation file is in the same location as before.

    Plugin Author Jose Luis SAYAGO

    (@iluminatus)

    Great,

    I’ve uploaded v3.4.5 which includes your updated translation, thanks again for your contribution and for reminding me to fix this bug.

    Kind regards.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Problems with translating’ is closed to new replies.