Support » Plugin: LiteSpeed Cache » Problems with the wp_litespeed_img_optm table

  • Resolved Simone Longato

    (@simonelongato)


    Goodmorning, we have a problem with exporting the database from a site that uses the Litespeed Cache plugin.

    I state that:
    we have updated all plugins, including yours to the latest version
    All wordpress core updated
    Theme updated

    Despite this, the export continues to give us problems.

    this is the database error message`

    #
    # Table structure of table <code>wp_litespeed_img_optm</code>
    #
    
    CREATE TABLE <code>wp_litespeed_img_optm</code> (
      <code>id</code> bigint(20) unsigned NOT NULL AUTO_INCREMENT,
      <code>post_id</code> bigint(20) unsigned NOT NULL DEFAULT 0,
      <code>optm_status</code> tinyint(4) NOT NULL DEFAULT 0,
      <code>src</code> text CHARACTER SET utf8mb4 COLLATE utf8_unicode_ci NOT NULL,
      <code>src_filesize</code> int(11) NOT NULL DEFAULT 0,
      <code>target_filesize</code> int(11) NOT NULL DEFAULT 0,
      <code>webp_filesize</code> int(11) NOT NULL DEFAULT 0,
      PRIMARY KEY (<code>id</code>),
      KEY <code>post_id</code> (<code>post_id</code>),
      KEY <code>optm_status</code> (<code>optm_status</code>)
    ) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8 COLLATE=utf8_unicode_ci
    Messaggio di MySQL: Documentazione
    
    #1253 - COLLATION 'utf8_unicode_ci' is not valid for CHARACTER SET 'utf8mb4'

    Do you have any idea what may have happened?

    Thanks in advance for your help

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Problems with the wp_litespeed_img_optm table’ is closed to new replies.