Support » Plugin: WP Cloudflare Super Page Cache » Problems with the AMP plugin

  • Hi.

    As of version 4.5, this plugin does not work correctly with the AMP plugin.

    The WP Cloudflare Super Page Cache settings page does not load correctly.

    In addition, the links do not receive the query string (/?swcfpc=1) when I am logged in to WordPress.

    If I go back to version 4.4.4, the WP Cloudflare Super Page Cache works correctly with the AMP plugin.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Contributor Saumya Majumder

    (@isaumya)

    Have you tried v4.5.1?
    As that version includes a lot of fix for AMP system to make sure for AMP pages this plugin does not load it’s scripts.

    Thread Starter Douglas Ferraz

    (@douglasferraz89)

    Hi @isaumya

    The problem described occurs in versions 4.5.1

    Plugin Contributor Saumya Majumder

    (@isaumya)

    Please share a screencast or screenshot of the problem to better understand it. Please check the plugin settings. You can try uninstalling and reinstalling to see if the issue gets resolved.

    Thread Starter Douglas Ferraz

    (@douglasferraz89)

    @isaumya

    I’m sorry for the delay.

    I can’t show the site, but I can reproduce the problem on localhost.

    Plugin Contributor Saumya Majumder

    (@isaumya)

    Hi @douglasferraz89,
    Thanks a ton for the screencast. It was really helpful to reproduce the issue. I can confirm the bug and I’ve already fixed it in the development codebase. Should be fixed in the upcoming update of the plugin. Thanks again for the screencast.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.