Support » Miscellaneous » [Resolved] Problems with Technorati and title of posts

[Resolved] Problems with Technorati and title of posts

  • I’m successfully pinging Technorati and my posts show up. However, the title doesn’t show up on Technorati, just my name in the title area. Has anyone had this problem or know why this is happening?
    Example: http://technorati.com/tags/iPod+cases

    My post should be on the first page, labelled as ~Angel~.

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • Have you asked over at Technorati ? I haven’t seen this issue reported here before.

    I’ve sent them several emails and haven’t heard anything. It was working properly yesterday, but when I checked a couple of tags today they didn’t have the right title.

    I would guess then that they are still adjusting their code and that things will return to normal soon. If nothing your end has altered, the cause is their end.

    I did change my theme yesterday, but I’m not sure if that had anything to do with it. I don’t know why Technorati wouldn’t be able to pick up the title name.

    Maybe it’s the tildes in the post title. Unusual characters have a tendency to screw up everything from searches to RSS feeds, so I wouldn’t be surprised that they mess up Technorati.

    I’ve just taken those out…hopefully, that will solve the problem.

    I have a similar problem and I’m pretty sure it’s not Technorati.

    As you can see here, when I post new entries, they are showing up with the title and permalink of one post and the content of a different post.

    I have had all kinds of trouble using technorati tags (with Bunny’s Tags plugin) because the same thing would happen: the title and tags woudl show up with the wrong title and link! The weird thing is it worked for a while until I turned on “Attempt to notify any Weblogs linked to from the article.” Now I have tried it with tha on and off and it doesn’t seem ot work either way.

    I thought it was technorati at first, until my blog sent a trackback to itself and did the same thing. See this example: http://lotusmedia.org/live-from-minneapolis#comment-2111

    Anyone have suggestions about what could be causing this? I’m running WP

    I meant to say above that the body and tags would show up with the wrong title and link.

    Update: I figured out that it was my blog sending bad data, not Technorati messing it up. See my new support post here: http://wordpress.org/support/topic/45526

    I am having a simliar issue and cannto figure it out.. When I check my page my “link in” stats by typing LINK: http://www.mysite.com ; it does not find anything linking in to my site. Now I know that persons are linking in. When I look at My Dashboard I show nothing aswell. I am using 1.5.2 and cannot see what could be causing this. I have been al over the codex aswell with no luck.

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • The topic ‘[Resolved] Problems with Technorati and title of posts’ is closed to new replies.