WordPress.org

Forums

[resolved] Problems with Stars Theme (11 posts)

  1. Sebi23DU
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hello,

    I have a problem with the main menu.

    When i browse to the frontpage (home) in the title there is showing the name of a category.
    At the moment “US TV” instead of Home.

    Why is that happen and hou can i fix this?

    Can you help me?

    Thank you very much.

    Sebi

  2. @mercime
    Volunteer Moderator
    Posted 5 years ago #

    Which Stars theme is this - theme URL or even your site URL?

  3. Sebi23DU
    Member
    Posted 5 years ago #

    I solved that problem, but now i have problems with double metas.

    Theme URL: http://www.premiumwp.com/the-stars-a-free-premium-wordpress-theme/

    My site URL: http://www.starsontv.com

    Thanks for helping

    Sebi

  4. @mercime
    Volunteer Moderator
    Posted 5 years ago #

    Ah, The Stars Theme. That is a very nice theme - almost used it for a project ;-)

    "No content loads on page 1! Loading 1st page instead." is what I've found on your home page. I don't see any double metas because it seems you have nothing posted there at all.

  5. Sebi23DU
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hi,

    now there is content on the website.

    The site is new.

    You can see in the source of the website, taht there is the meta codes from the "All-in-One Seo Plugin" twice on the site and i don´t know why?

    That is no good, isn´t it?

    Can you help me and answer why there is the AIO Seo Plugin twice on my site?

    Thank you.

    Sebi

  6. @mercime
    Volunteer Moderator
    Posted 5 years ago #

    I see it now ... but it's not only the metas that are duplicated in home page and single posts, but the links to feed and other scripts are duplicated as well. Open your theme's header.php and check if the
    <?php wp_head(); ?> was inserted twice. If so, delete one and just leave one instance of <?php wp_head(); ?> in header.php

  7. Sebi23DU
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hi,

    it´s only one instance in header.php not two. So that cannot be the problem, but i have the code from the header.php for you, perhaps you can see what the problem is.

    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" <?php language_attributes() ?>>
    <head profile="http://gmpg.org/xfn/11">
    	<title><?php wp_title( '-', true, 'right' ); echo wp_specialchars( get_bloginfo('name'), 1 ) ?></title>
    	<meta http-equiv="content-type" content="<?php bloginfo('html_type') ?>; charset=<?php bloginfo('charset') ?>" />
    	<meta name="author" content="WP Box" />
    <?php  // solves google duplicate content problem
    if ( ( is_single() || is_page() || is_home() ) && ( !is_paged() ) ) {
    	echo '<meta name="robots" content="index, follow" />' . "\n";
    } else {
    	echo '<meta name="robots" content="noindex, follow" />' . "\n";
    }
    ?>
    	<?php wp_head() // For plugins ?>
    
    	<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php bloginfo('stylesheet_url') ?>" />
    
    	<link rel="alternate" type="application/rss+xml" href="<?php bloginfo('rss2_url') ?>" title="<?php printf( __( '%s latest posts', 'wpbx' ), wp_specialchars( get_bloginfo('name'), 1 ) ) ?>" />
    	<link rel="alternate" type="application/rss+xml" href="<?php bloginfo('comments_rss2_url') ?>" title="<?php printf( __( '%s latest comments', 'wpbx' ), wp_specialchars( get_bloginfo('name'), 1 ) ) ?>" />
    	<link rel="pingback" href="<?php bloginfo('pingback_url') ?>" />
    
    	<script type="text/javascript" src="<?php echo bloginfo('template_url'); ?>/scripts/jquery.js"></script>
    	<script type="text/javascript" src="<?php echo bloginfo('template_url'); ?>/scripts/custom.js"></script>
    	<script type="text/javascript" src="<?php echo bloginfo('template_url'); ?>/scripts/featuredcontentglider.js"></script>
    	<!--[if lte IE 6]><script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/scripts/supersleight.js"></script><![endif]-->
    
    	<script type="text/javascript">
    	featuredcontentglider.init({
    		gliderid: "headline-content",
    		contentclass: "glidecontent",
    		togglerid: "teaser",
    		remotecontent: "",
    		selected: 0,
    		persiststate: false,
    		speed: 500,
    		direction: "leftright",
    		autorotate: true,
    		autorotateconfig: [5000, 5]
    	})
    	</script>
    
    <?php if (is_singular()) wp_enqueue_script('comment-reply'); wp_head(); ?>
    </head>
    
    <body class="<?php wpbx_body_class() ?>">
    
    <div id="top">
    	<div class="pads clearfix">
    		<ul>
    			<li id="t-search"><div class="hide"><?php include (TEMPLATEPATH . '/searchform.php'); ?></div></li>
    			<li><a href="<?php bloginfo('rss2_url'); ?>" title="Subscribe to Posts"><?php _e( 'Abonniere', 'wpbx' ); ?></a></li>
    			<li><a href="#" onclick="javascript:CreateBookmarkLink('<?php echo get_the_title(); ?>', '<?php echo get_bloginfo('url') ?>');" title="Add us to your browser bookmarks" rel="nofollow"><?php _e( 'Füge die Seite Deinen Favoriten hinzu', 'wpbx' ); ?></a></li>
    		</ul>
    	</div>
    </div>
    
    <div id="header">
    	<div class="pads clearfix">
    		<a href="<?php echo get_settings('home'); ?>"><img id="site-logo" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/logo-star.png" alt="<?php bloginfo('name'); ?>" /></a>
    
    		<div id="ad468x60" class="adblock">
    			<?php include (TEMPLATEPATH . '/ads/ads-468x60.php'); ?>
    		</div>
    	</div>
    </div><!--  #header -->
    
    <div id="menu">
    	<div class="pads">
    		<ul id="nav" class="clearfix">
    			<li class="<?php if (((is_home()) && !(is_paged())) or (is_archive() && !(is_category())) or (is_single()) or (is_paged()) or (is_search())) { ?>current-cat<?php } else { ?>cat-item<?php } ?>"><a href="<?php echo get_settings('home'); ?>"><?php _e( 'Home', 'wpbx' ) ?></a></li>
    
    			<!-- change "depth=3" to suit your menu depth level, and change "exclude=6" with the category ID that you want exclude from the menu (multiple categories separated by , (comma) -->
    			<?php wp_list_categories('orderby=ID&order=ASC&depth=3&title_li=&exclude=10'); ?>
    
    			<li id="m-subscribe"><a href="http://feeds.feedburner.com/StarsOnTv"><img src="http://feeds.feedburner.com/~fc/StarsOnTv?bg=e33258&fg=ffffff&anim=0" height="26" width="88" style="border:0" alt="" /></a></li>
    		</ul>
    	</div>
    </div>
    
    <div id="container">
    	<div class="pads clearfix">
  8. @mercime
    Volunteer Moderator
    Posted 5 years ago #

    This line
    <?php if (is_singular()) wp_enqueue_script('comment-reply'); wp_head(); ?>
    change to
    <?php if (is_singular()) wp_enqueue_script('comment-reply'); ?>

  9. Sebi23DU
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hi,

    yeah geil.......oh sorry, that was german for great.

    That was the problem.

    Thank you very much for your help.

    Sebi

  10. Sebi23DU
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hello,

    it´s me again.

    I have problems showing the site on Internet Explorer.

    The startpage is fine, but when i go to the other categories, the complete site is on the left and the right part of the site is completely away.

    Who can help me?

    That is not in Firefox, the site is there completely fine.

    I hope, someone could help me.

    Thanks.

    Sebi

  11. Sebi23DU
    Member
    Posted 5 years ago #

    NO one can help me?

    This is my site URL http://www.starsontv.com

    When you click on "Serien-News" for example, you can see, that the complete site is on the left and the rigt part of the site doesn´t exist.

    I hope, someone could help me, please.

    Sebi

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic