WordPress.org

Forums

Problems with RSS/RDF display (8 posts)

  1. Anonymous
    Unregistered
    Posted 11 years ago #

    I am having problems with my RSS and RDF feeds. They don't seem to work. I think the problem may have to do with quotes in my titles, like ' ' and " ".
    I have included the error message below. My site is NYUview. Any help would be appreciated.
    <pre>The XML page cannot be displayed
    Cannot view XML input using XSL style sheet. Please correct the error and then click the Refresh button, or try again later.
    --------------------------------------------------------------------------------
    An invalid character was found in text content. Error processing resource 'http://nyuview.citycynic.com/b2rss.php'. Line 23, Position 43
    <title>NYU Film Grads release
    </pre>

  2. Alex King
    Member
    Posted 11 years ago #

    I believe the current beta release would fix this problem - you might try grabbing just the RSS files from it if you don't want to upgrade your whole site.

  3. Anonymous
    Unregistered
    Posted 11 years ago #

    Thanks, let me go try that out.

  4. Anonymous
    Unregistered
    Posted 11 years ago #

    It didn't work! I even tried recoding the quotes as numeric character entities, but it still seems like the RSS and RDF feeds get stuck on them. Any help would be appreciated! Thanks!

  5. Alex King
    Member
    Posted 11 years ago #

    Hmm, try not using smart quotes - let WordPress convert the quotes to smart quotes for you.

  6. Anonymous
    Unregistered
    Posted 11 years ago #

    Okay, but how do I do that? Thanks.

  7. Anonymous
    Unregistered
    Posted 11 years ago #

    I dug around and found the fix: http://wordpress.org/support/index.php?action=vthread&forum=6&topic=118&page=0#post-16
    That fixed the RSS .92 feed, but then I had trouble with the other RSS and RDF feeds. That was due to an unrecognized "sexy apostrophe" that I had copied when citing a source. Beware sexy punctuation! Fixing that fixed the problem.
    Thanks!

  8. otaku42
    Member
    Posted 11 years ago #

    @anthony: have a look at http://wordpress.org/support/4/624 where I mentioned a possible solution to the same problem (I think). Look at my posting starting with "By the way, I found [...]".
    Bye, Mike

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.