Support » Plugin: Jetpack by WordPress.com » Problems with Publicize

  • Resolved Bill Huber

    (@billhuber)


    Today I wrote two posts. Both posts were straight text posts(i.e. no graphics in the post). The first one I wrote with the online editor and the second one with the offline editor, Live Writer. After the first post I noticed that the Twitter button under the post showed the correct number of tweets. I confirmed that it actually went through with the Twitter client. After the second post the twitter button showed no tweets and the Twitter client has no record of the tweet. I thought posts written with an offline editor were publicizing a couple of weeks ago.

    https://wordpress.org/plugins/jetpack/

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • Plugin Contributor Richard Archambault

    (@richardmtl)

    Happiness Engineer

    Could you post your site URL here, so I can have a look?

    If you want it to remain private, you can also contact us via this contact form:
    http://jetpack.me/contact-support/

    Make sure to include a link to this thread in your message.

    Bill, I guess it is the Publicize issue, not the Writer. I have also been using Writer all the time. But hey, a lot of posts are sent from Writer to be published at a later time/date anyway. Publicize stopped sharing on Twitter about a week or two ago.

    Same is happening to me, suddenly Publicize is not working with Twitter, Facebook and Google+. I enjoy Jetpack, but this kind of thing, again… how can I schedule my posts if I never now wether they’ll be published on FBook, etc? Tsc..

    Since I was curious I installed the 2.8 version of publicize.php. Then I wrote a test post using Live Writer and published it. It posted on my web site and published to Twitter just fine.

    Same here. Doesn’t publicize to all networks. Can’t edit them at a post either. Greyed out.

    What now, Jetpack?

    Really, after updates I ceased to work the Publicize.Don’t work Facebook, Google+. I use only them.

    I did the following:
    I deleted connections.
    I deleted applications in Google +
    I created new connection.

    On Facebook in a debug mode everything is checked correctly.Response code 200. Errors aren’t present. But also publications aren’t present anywhere too.

    Not under all posts there are Share buttons. Where were gone I don’t know.

    Plugin Contributor Richard Archambault

    (@richardmtl)

    Happiness Engineer

    @bill: As I mentioned, though, I’d really like to have a look at an actual post from your site. Could you share a link, or contact us via our form? Also, what version of Live Writer are you using, and on what version of Windows?

    Everyone else, could you please start your own thread, as per the Forum Welcome?

    http://wordpress.org/support/plugin/jetpack#postform

    Thank you!

    Will do it, hope you guys answer me this time.

    I updated Jetpack version 2.9.2 and that fixed the problem for me.

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • The topic ‘Problems with Publicize’ is closed to new replies.