WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » Problems with permalinks

Problems with permalinks

  • bamassippi

    @bamassippi

    Ok, so, I’m three days into my blog, and I decided to change the Permalink structure.

    Problems is, when I DID change the structure, the posts that were made previously did not have a parmalink anymore.

    Make sense?

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Not really… but what was the structure you have tried to use?

    bamassippi

    @bamassippi

    I tried to change to a usual style: author, category, year, month, day, title

    Using_Permalinks -> quote:
    “Note on using %category%
    %category% does not work correctly with some implementations of mod_rewrite in Apache versions prior to 2. If you are using Apache 1 and experience problems with using category, either do not use %category% in your permalink structure, or refer to Schlueterica’s plugin.”

    (btw, it’s not really usual what you did)

    bamassippi

    @bamassippi

    What is “usual”…. I’m a “new guy”

    Try something what is suggested on your Options > Permalinks page and see if it works properly. It has to work for all the posts and Pages, regardless their posting date, i.e. it should affect even those made prior to the permalinks update.
    If it works, then you can try to play to get something more unique – if that’s what you want.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Problems with permalinks’ is closed to new replies.
Skip to toolbar