WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Problems with my dashoboards (10 posts)

  1. algor_angel
    Member
    Posted 5 years ago #

    Hi everybody. I'm having some problem with both my blogs (hosted on the same account on GoDaddy.com). Both blogs seam to be working but when I log-in to do anything this is what I see:

    http://img690.yfrog.com/img690/6475/immagineeqj.png

    I don't know if it's a server problem with my hosting or is something else. How can I fix this?

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 5 years ago #

    Have you tried:

    - deactivating all plugins to see if this resolves the problem? If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    - switching to the default theme to rule out any theme-related problems?

    - resetting the plugins folder by FTP or phpMyAdmin? Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

    - re-uploading the wp-admin and wp-includes folders from a fresh download of WordPress?

  3. algor_angel
    Member
    Posted 5 years ago #

    I've just installed safari and with it it works...

  4. Rev. Voodoo
    Volunteer Moderator
    Posted 5 years ago #

    I've seen that happen several times lately....and each time it has been a hack messing up a site

    Not saying that is the case.....but it's something to investigate

    Check out all your theme files (maybe some WP core files too)
    Do you see any strange code that doesn't belong?

  5. algor_angel
    Member
    Posted 5 years ago #

    I do know nothing about the code... However, I tried to restore wordpress and I lost my last post, comments, etc.: every change I did few days ago even if the backup is provided by godaddy at the time they update... but the strange thing is that when i try to insert a text widget with safari, page "reload" to a blank one...

  6. algor_angel
    Member
    Posted 5 years ago #

    Oh, and the other strange thing is that a change I made a couple of days ago (adding a google adsense text-link unit at the top of the posts) is still working but widgets added the same day are gone!

  7. esmi
    Forum Moderator
    Posted 5 years ago #

  8. algor_angel
    Member
    Posted 5 years ago #

    I've done nothing. Now wp-admin opens almost correctly exept for that it reloads as a blank page after few seconds, just like when I try to put a text-widget in sidebars.

  9. algor_angel
    Member
    Posted 5 years ago #

    I really dont' know how to restore everything. I've never done it before. I don't want to lose everything if I do it wrong... is there an "explenation for dummies" on how to delete everything and then restore wordpress without losing my posts, pages, comments, etc? I don't mind to lose settings, etc., but I don't want to lose content...

  10. esmi
    Forum Moderator
    Posted 5 years ago #

    See the links I posted above.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags