WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » Problems with iframes

Problems with iframes

  • Jeanette
    Member

    @huldremor

    Newbie here – please forgive me if I place this question wrong or for any other mistakes I might inadvertely be guilty of making…

    My problem is this:

    I want to make a page called “Bokhandelen” (the book store), and place an iframe on it (affiliate to an actual book store). But something seems to crash when I hit the publish button.

    This

    <iframe
    src=”http://partner.bokkilden.no/SamboWeb/partner.do?rom=MP&format=HTML&uttrekk=3&pid=1460458&ept=1&xslId=115&antall=4&produkt_id=2349071&produkt_id=94758&produkt_id=142043&produkt_id=122147&produkt_id=78423&produkt_id=2727100&produkt_id=2682093&produkt_id=143723&produkt_id=2560670&produkt_id=133957&produkt_id=130849&produkt_id=91396&kunde=nei”
    frameborder=”0″ height=”450″ scrolling=”auto” width=”600″></iframe>

    somehow turns into this

    <iframe>&lt;br&gt;</iframe> src=”http://partner.bokkilden.no/SamboWeb/partner.do?rom=MP&format=HTML&uttrekk=3&pid=1460458&ept=1&xslId=115&antall=4&produkt_id=2349071&produkt_id=94758&produkt_id=142043&produkt_id=122147&produkt_id=78423&produkt_id=2727100&produkt_id=2682093&produkt_id=143723&produkt_id=2560670&produkt_id=133957&produkt_id=130849&produkt_id=91396&kunde=nei”
    frameborder=”0″ height=”450″ scrolling=”auto” width=”600″>

    And all I get is an empty box in Firefox, or the whole code in IE.

    I tried this both on my old version of WP, and on my other domain with the newest version, but it just won’t work.

    What am I doing wrong?

    The URL is http://www.hjemmemamma.com/blog/bokhandelen/

  • The topic ‘Problems with iframes’ is closed to new replies.