Support » Plugin: Fast Velocity Minify » Problems with icons in Siteorigin buttons

  • Resolved andreabk

    (@andreabk)


    Hi there,

    I am using the SiteOrigin pagebuilder plugin. Unfortunately, if Fast Velocity Minify is activated, the fa icons in my buttons do not show up. I just see a small sqaure instead of the icon. Any recommendation on how to solve?

    Thanks,

    A

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Raul P.

    (@alignak)

    Hi,

    What is your site url?

    Usually that happens if the font files are missing or on another location.
    A quick fix, would be to add the fontawesome css url to the ignore list, but you should determine where the font files are, as that should not happen.

    Thread Starter andreabk

    (@andreabk)

    Hi Raul,

    I have added the url of the font into the ignore list, as also recommended by my theme developer, but with no results. The url I added to the ignore list is like this:

    https://mysite.com/wp-content/themes/vantage/fontawesome/css/font-awesome.css

    I’ll be glad to give you the real url in a private email.

    Thanks,

    A

    Plugin Author Raul P.

    (@alignak)

    Is this on the pagebuilder only (when you’re editing) or when you’re not editing?
    There are no errors on the view log button?

    You may need to use a shorter, partial url, try it like this only:

    /font-awesome.css

    When you say it doesn’t work, is the file being excluded?
    Do you have a staging / testing version where I can take a look myself?
    If yes, kindly contact via https://fastvelocity.com/ for private information.

    Thread Starter andreabk

    (@andreabk)

    The problem is in the front-end, on the online website which can be seen by all users. I will now contact you privately to give you the url.
    Thanks,

    A

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Problems with icons in Siteorigin buttons’ is closed to new replies.