PROBLEMS with blog loading: terribly SLOW (6 posts)

  1. Revangel
    Posted 5 years ago #

    Hi! I'm getting problems with my WordPress blog. The loading is terribly slow (sometimes it doesn't even finish) and it's kind of irritating and upsetting. I've updated the WordPress site, refreshed a thousand times, tried different templates... and it happens on all the browsers. Any suggestions?
    Here you've got the link: http://www.revangel.es/blog
    I'd appreciate if you have a look at it and give me some ideas on how to solve this.
    Thanks in advance!

  2. HollyJahangiri
    Posted 5 years ago #

    A lot of people are posting about this (including me), and I have yet to see any resolution. I'm having the same problem:


    I've stripped down the site, removed (even DELETED) most widgets, disabled most plug-ins (and re-enabled some, as this apparently makes no difference at all). I'd downgrade to the previous version if I could. I'm about ready to move the whole mess to Blogger. :( (Okay, not really, but it IS a mess at this point - I feel your pain.)

  3. MichaelH
    Posted 5 years ago #

    @Revangel your site loads just fine for me.

    Things to try.

    Deactivate all plugins. Switch to the TwentyTen theme. Reactivate plugins one by one to find the culprit.

    Also might try using this plugin just in case PHP memory is exhaused: http://wordpress.org/extend/plugins/memory-bump/

    Have you talked to your host to check if there's any log files that might provide clues?

    Restoring the 2.9.2 files (essentially Steps 7 and 8 of Upgrading WordPress Extended) will in effect work as a downgrade.

  4. Revangel
    Posted 5 years ago #

    Thank you, Michael.
    I'm gonna try your suggestions just right now.
    I'll let you know if it gets better ;-)
    Thanks a lot.

  5. Revangel
    Posted 5 years ago #

    Hi, Holly!
    I totally agree with you. Let's see if Michael's suggestions can help ;-)

  6. HollyJahangiri
    Posted 5 years ago #

    Successfully downgraded (with a LOT of help from more knowledgeable friends). Basically had to rip it all out and start from scratch (thank goodness for recent backups).

    I am never upgrading again. ;)

    Blog's fast, CommentLuv's working, and I'm quite happy with 2.9.2. I don't know what was wrong - probably not happy with one or more plug-ins, but I didn't have time to do the troubleshooting for anyone, and wasn't in the mood to dump my theme and start over with a brand new version. Maybe in 6-9 months. (As I recall, an early 2.8 gave me fits, too. Maybe I just need to wait for 3.2 or something.)

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic