Support » Alpha/Beta » [Resolved] Problems with automatically upgrading from admin plugin page.

[Resolved] Problems with automatically upgrading from admin plugin page.

  • When I switched 2 of my sites over from 2.92 to 3.0 I have noticed some issues with the upgrade automatically links for a plugin. When a new updated plugin is found there is a link next to the plugin to upgrade automatically. When clicking on this link I get a screen showing it is downloading but that is it. The screen never updates to say it was successful and plugin was reactivated as in 2.9.2. See the screen shots for more information

    As you can see from screen shot #3 the updated plugin was installed but not activated.

    I checked on my other 2.9.2 site and I don’t have this issue.

    My upgrade procedure was as follows:

    From 2.92 I downloaded the 3.0 beta 2. Unzipped the file. I deleted from my wordpress root directory directory, wp-admin, wp-includes. Then I selected all the new files except the wp-content directory and uploaded the new files overwriting the old ones.

    I then completed the install through the login dashboard.

    I have since used the automatic upgrade to change to 3.0 rc1 and 3.0 rc2.

    They all have the same issue as described above.

    During my search for this problem I could not find anything. But as always it could be the wrong key words.

    Thanks if someone can help me.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • I guess the screen shots are not visible. Maybe due to my first post here.

    Anyone else with this problem? I thought it had went away but it is still the same.

    Moderator Ipstenu (Mika Epstein)


    Lead Plugin Wrangler

    Go in and delete the folder wp-content/upgrade and then recreate it with permissions 777

    See if that works.

    I found out that it was a plugin problem, that I over looked. It just so happens the same plugin was on both sites. I should have tried first with them all disabled now I know.

    PS for other information it was the Plugin: CMS Page Tree View

    With it gone now my problems are gone.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] Problems with automatically upgrading from admin plugin page.’ is closed to new replies.