WordPress.org

Support

Support » Themes and Templates » [Resolved] Problems embedding video into post

[Resolved] Problems embedding video into post

  • Ok, I’ve tried high and low, but still keep having problems embedding certain videos into my Spun-themed homepage.

    I succeded in adding a Vimeo video by using:

    [embed]<a href="https://vimeo.com/5726800">https://vimeo.com/5726800</a>[/embed]

    But I can’t seem to embed a clip from moveclip.com. For some reason using:

    [embed]http://movieclips.com/2XWx-requiem-for-a-dream-movie-were-on-our-way/[/embed]

    won’t work. Neither does using the embed code function to get the following code:

    <div class="movieclips-player" style="background:#000; margin:0; padding:7px 0; width:560px; -moz-border-radius:7px; -webkit-border-radius:7px; border-radius:7px;">
    <object width="560" height="304" type="application/x-shockwave-flash" data="http://static.movieclips.com/embedplayer.swf?shortid=2XWx" style="display:block; overflow:hidden;">
    <param name="movie" value="http://static.movieclips.com/embedplayer.swf?shortid=2XWx" />
    <param name="wmode" value="transparent" />
    <param name="allowscriptaccess" value="always" />
    <param name="allowfullscreen" value="true" />
    <embed src="http://static.movieclips.com/embedplayer.swf?shortid=2XWx" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="304" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed>
    </object>
    <div style="display:block; margin:7px 0 0; padding:0; width:560px; height:27px; text-align:center; font:normal 11px/11px Helvetica, Arial, Sans-serif; color:#666;">
    <a href="http://movieclips.com/2XWx-requiem-for-a-dream-movie-were-on-our-way/" style="display:inline; font-size:12px; line-height:1.23em; color:#00AEFF; text-decoration:none; background:#000;">
    We're on Our Way
    </a>
    <br />
    <a href="http://movieclips.com/swY56-requiem-for-a-dream-movie-videos/" style="display:inline; color:#888; text-decoration:none; background:#000;">
    Requiem for a Dream
    </a>
    — MOVIECLIPS.com
    </div>
    </div><!--0.00204801559448-->

    I’m probably overlooking something really simple, I just don’t know what.

    Thanks a lot for any feedback.

    Lasse

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Moderator Andrew Nevins

    @anevins

    Forum moderator

    Does the issue occur on the Twenty Twelve theme with all plugins deactivated?

    No, it works on Twenty Twelve

    Ok, for some reason it helped changing theme to Twenty Twelve and back again. If someone knows right away why this is so, I’d appreciate the insight. Otherwise, let’s just called it resolved.

    Andrew, thanks a bunch for prompt feedback.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘[Resolved] Problems embedding video into post’ is closed to new replies.