WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Slideshow » [Resolved] Problems displaying in IE?

[Resolved] Problems displaying in IE?

  • Hi Stefan,
    This is possibly my favourite plugin, thanks 🙂 But I’m a bit stumped. I have a slideshow working here in Chrome but not in IE: darwinholidayapartments.com/test-page

    In IE, the slideshow simply doesn’t load, nor does the “header” slideshow (next to the logo)… so I thought, maybe some javascript conflict?

    However, I have another slideshow here: http://darwinholidayapartments.com/darwin-life – which works perfectly fine in IE, and the “header” slideshow loads.

    Both pages are using the same template and the same plug-ins. Any idea’s on what’s going wrong with darwinholidayapartments.com/test-page displaying in IE?

    thanks, Cathryn.

    http://wordpress.org/extend/plugins/slideshow-jquery-image-gallery/

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Figured it out. IE doesn’t like it if you use the setting “Width” 0 (meaning max width). So, if I specify a value for the width ie 900 (which is equal to max width) it works. Cheers, love your work!.

    Plugin Author Stefan Boonstra

    @stefanboonstra

    Hi Cathryn,

    Thanks for your compliment. I see you’re using version 2.2.0 of the plugin, which has a width calculation bug that often only shows on Internet Explorer. The problem was resolved in version 2.2.1.

    If you want to update the plugin, make sure you clear the cache of the W3 Total Cache plugin afterwards. Cache plugins store the page for a few hours to be able to load the page faster. After updating, the older version of the slideshow may still be in its cache memory.

    Best regards,
    Stefan

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘[Resolved] Problems displaying in IE?’ is closed to new replies.
Skip to toolbar