WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » WP Bulletin Board » [Resolved] Problems after updating to 1.1.1 from 1.1.0

[Resolved] Problems after updating to 1.1.1 from 1.1.0

  • After installing 1.1.1 I am getting this in the WP admin console many errors on all posts. I have it disabled for now. Any ideas?

    Notice: Undefined index: action in /home/content/11/6202211/html/sites/mysites/chucksworkshop.com/wp-content/plugins/wp-filemanager/wp-filemanager.php on line 36

    Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter – headers already sent (output started at /home/content/11/6202211/html/sites/mysites/chucksworkshop.com/wp-content/plugins/wp-filemanager/wp-filemanager.php:36) in /home/content/11/6202211/html/sites/mysites/chucksworkshop.com/wp-content/plugins/facebook/includes/facebook-php-sdk/facebook.php on line 51

    Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /home/content/11/6202211/html/sites/mysites/chucksworkshop.com/wp-content/plugins/wp-filemanager/wp-filemanager.php:36) in /home/content/11/6202211/html/sites/mysites/chucksworkshop.com/wp-content/plugins/show-content-by-user-level/showcontent_by_userlevel.php on line 39

    Warning: Cannot modify header information – headers already sent by (output started at /home/content/11/6202211/html/sites/mysites/chucksworkshop.com/wp-content/plugins/wp-filemanager/wp-filemanager.php:36) in /home/content/11/6202211/html/sites/mysites/chucksworkshop.com/wp-content/plugins/show-content-by-user-level/showcontent_by_userlevel.php on line 40

    Notice: Undefined property: arevico_facebook_opt::$page_title in /home/content/11/6202211/html/sites/mysites/chucksworkshop.com/wp-content/plugins/facebook-page-promoter-lightbox/arevico_options.php on line 71

    Notice: Undefined index: page in /home/content/11/6202211/html/sites/mysites/chucksworkshop.com/wp-content/plugins/nextgen-flashviewer/admin/admin.php on line 57

    Notice: Undefined index: page in /home/content/11/6202211/html/sites/mysites/chucksworkshop.com/wp-content/plugins/nextgen-imageflow/admin/admin.php on line 77

    Notice: Undefined index: page in /home/content/11/6202211/html/sites/mysites/chucksworkshop.com/wp-content/plugins/nextgen-flashviewer/admin/admin.php on line 52

    Notice: Undefined index: page in /home/content/11/6202211/html/sites/mysites/chucksworkshop.com/wp-content/plugins/nextgen-imageflow/admin/admin.php on line 68

    Notice: Undefined variable: botname in /home/content/11/6202211/html/sites/mysites/chucksworkshop.com/wp-content/plugins/who-is-online/who-is-online.php on line 347

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-bulletin-board/

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • Plugin Author codebycarter

    @codebycarter

    Hey ChuckRock,

    I accidentally left error_reporting on in wp-bb.php, those are all warnings generated by other plugins, not WPBB.

    Please open wp-bulletin-board/wp-bb.php around line 28 find and remove:

    error_reporting(E_ALL);

    Thanks

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘[Resolved] Problems after updating to 1.1.1 from 1.1.0’ is closed to new replies.
Skip to toolbar