Support » Plugin: Photo Gallery by 10Web - Mobile-Friendly Image Gallery » Problems after updating to 1.5.8

  • Resolved andyroo27

    (@andyroo27)


    After I updated to 1.5.8 I now get a black box behind the photos when you click to enlarge them stating that there are “undefined variables”

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Contributor Photo Gallery Support

    (@photogallerysupport)

    Hi,

    Please note that we do not see your described issue. Check the following gif.

    Could you please let us know if you still experience the issue?

    Thank you!

    Have a nice day!

    Sorry, I ended up reverting back to a previous version of the plugin because I was finishing up work for the week and didn’t want it all wonky over the weekend.
    Here is a link to what the problem looked like on Friday: https://imgur.com/a/IKEdfwJ

    Plugin Contributor Photo Gallery Support

    (@photogallerysupport)

    Hi,

    We’re happy to know you have found a way to eliminate the issue.

    However, we’d like to investigate the problem further and fix it. Could you please let us know which PHP and WordPress version do you have on your website?

    Thanks!

    I appreciate that. We are using WP version 4.9.8 and as for PHP this is what I found in our cpanel: PHP version: 5.6.30

    Plugin Contributor Photo Gallery Support

    (@photogallerysupport)

    Hi,

    Please note that the PHP version should be one of the latest versions. Most probably, the issue is related to the old PHP version.

    Thank you!

    Have a nice day!

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Problems after updating to 1.5.8’ is closed to new replies.