Support » Theme: Spasalon » Problems after update to new version; home images, products

  • Resolved mrisdg

    (@mrisdg)


    After updating the theme, I am having some problems with the following:

    Home

    1. The pink/red block that is attached to home (https://nl.wordpress.org/themes/spasalon/) is not showing. I can still see the content which I put in there under Slider settings > section. Slider Banner Enable in home page is on.

    2. the background image on the homepage is not showing.

    3. Neither are the 3 homepage images.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • 4. where can I edit the service content that is currently showing on the homepage? I added that in the pervious version, but now I cannot find it anymore 🙁

    Hi

    For your all query follow below Solution Step by Step.

    1. Slider Banner in Home page kindly follow Below URL then check
    http://www.awesomescreenshot.com/image/1516667/9448fb4e72d4511ee56ebdb4c4abcbbe

    2. If you add background-image on the homepage kindly use below code in custom css Filed

    Like this :-

    body {
       background-image: url(http://dummyimage.com/1200.png/09f/fff);
    }

    3. Please clear this issue

    4. In the new version all the data is configured via WordPress core ie pages, posts , widgets etc,

    Follow Below Step for using Service area.

    Step 1 =>

    Go to => WP-Menu => Pages => Add New

    Here you can add new service like that service name, service description. After changes, click on Publish.

    Step 2 =>

    Go to => WP-Menu => Appearance => Widgets

    Here you can find service widget by the name of “Spasalon : Page Widget” and you need to drag this widget on service content – sidebar area.

    Let me know any confusion.

    Thanks.

    Hi, thanks for the quick response!
    1. I did the steps from the screenshot, but it is still not showing. I’m guessing it has something to do with the post I need to select. I am not using posts, so I created one test for this purpose. Could you advise?
    2. see http://schoonheidssalonenjoy.nl/cms/wp-content/uploads/2016/08/Homepage-issues.jpg
    this is the images I want to setup. If I use the code in the css, the image is shown behind the service section. Pls see http://schoonheidssalonenjoy.nl/
    How do I set this up as in the preview picture of the theme?
    3. see http://schoonheidssalonenjoy.nl/cms/wp-content/uploads/2016/08/Homepage-issues.jpg
    4. Thanks this is working now.

    Ok did some changes and found out how it works finally. So,
    1. working now
    2. working now
    3. almost working.. found out where to upload the images. but where do I put the text dat you see in the theme homepage picture?
    4. working now

    New issue: I had to create some posts in order to get the images on the homepage working, but I do not want that posts to be shown on the homepage. How do I remove them?

    Thanks again!
    Mariska

    Hi

    Kindly Create new ticket for your issue, bcoz you are already many query created in this ticket.

    Thanks.

    You are right. I will open a new issue. Thanks

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Problems after update to new version; home images, products’ is closed to new replies.