Support » Plugin: Portfolio Gallery - Photo Gallery » Problema con W.P. 4.9

  • 78misterpc

    (@78misterpc)


    Hi, your great plugin I’ve used to date with no problem is no longer loaded correctly on my pages and widgets after updating wordpress to version 4.9.
    In the dashboards I can work safely by managing the plugin properly, but when I load the page where I inserted the shortcode or widget of Huge IT Video Player, the gallery does not appear and the videos are loading.
    Instead with the version of wp 4.8. all is perfect.
    I use the generated press theme.
    Can you help me?
    Thank you in advance.

    • This topic was modified 3 years ago by 78misterpc.
Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Huge-IT Support

    (@huge-it-support-1)

    Dear 78misterpc,

    Thanks for sharing your experience with us.
    Please be informed that we have tested the Portfolio Gallery plugin at our end using WordPress 4.9 version and everything worked fine. Thus, the problem with the plugin probably appeared while updating WordPress from 4.8 to 4.9 version.
    If it is not difficult for you, could you deactivate/delete (the data will not be deleted) the plugin from your website and reinstall it? After that try to create a new gallery and add its shortcode to the page or post instead of the previous one.

    We will wait for your feedback.

    Thanks

    78misterpc

    (@78misterpc)

    Good evening,
    I apologize for writing in the wrong place.
    In fact, the plug-in is not Portfolio Gallery – Photo Gallery but huge-it video player 1.2.4 that make sure it did not work with WP 4.9.
    I solved this problem by replacing the plug-in in question with your huge-it video gallery 2.2.0 plug-in.
    I wonder if the huge-it video player 1.2.4 will be upgraded because up to wp 4.8 has worked perfectly and was very light.
    5 stars for you.
    Thank you

    Huge-IT Support

    (@huge-it-support-1)

    Dear 78misterpc,

    No worries and thanks for changing the rating. 🙂
    We appreciate that. What refers to the Video Player’s behavior, then we will be glad if you check this forum thread: https://wordpress.org/support/topic/lettore-video-e-wordpress-4-9/#post-9725596

    You can post your results in that thread.
    We will wait for them

    Thanks

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Problema con W.P. 4.9’ is closed to new replies.