WordPress.org

Forums

Custom Login
[resolved] problem with Visual Editor and custom login (6 posts)

  1. dawanet
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello,
    I have installed your Custom Login plugin 2.3 and for some reason it is disabling my visual editor when adding any posts... I can add text posts but when I click on the visual editor , it switches but I don't see the visual editor bars and cannot click on the text area to add text...
    I am using the latest wordpress with a theme based on Tevolution framework hosted on WP-Engine. Any idea why this is happening? any fix?
    Thanks
    Amer

    https://wordpress.org/plugins/custom-login/

  2. Austin Passy
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Custom Login doesn't do anything with the visual editor. May want to check out some other plugin you may have installed.

  3. dawanet
    Member
    Posted 1 year ago #

    basically I disabled all plugins and tested the visual editor and it works fine... I enabled the Custom logic plugin and the visual editor stops working :(

  4. Austin Passy
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Have you tried changing themes? I've done a double check without any issues.

  5. dawanet
    Member
    Posted 1 year ago #

    well, the plugin does work with the basic theme... as stated I am using a theme based on Teveloution and when that theme is on and I enable the custom login plugin it disables the visual editor...

  6. Austin Passy
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Ok. Seems you should contact the theme author.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Custom Login
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.