Support » Plugin: Hide Admin Menu » Problem with V1.08

  • Resolved Frank J.

    (@frank-j)


    Hi!

    After the update from 1.07 to 1.08 the header of my website broke. Re-installing 1.07 things look ok again.

    Cheers, Frank

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Bhavin Thummar

    (@bhavinthummar)

    Hello @frank-j

    Thank you for the information.

    I have just checked again the 1.0.8 version in the admin of WordPress. It is working fine.
    You can check the below screenshot.

    Screenshot: http://prntscr.com/t1e514

    If is possible then can you give us the screenshot of the page how the header broke?
    Also you can share error in header if you have seen it.

    Please let us know which wordpress version are you using?

    Thread Starter Frank J.

    (@frank-j)

    Hi Bhavin,

    thanks for replying.

    WordPress Version: 5.4.2
    PHP Version: 7.3.13
    Hide Menu Admin Settings: Nothing checked

    I can reproduce the problem on a second and third website I run. I disabled all plugins and enabled them one by one. It is Hide Admin Menu that causes the site to break.

    Switching Hide Admin Menu off solves the problem. Re-installing V1.07 solves the problem too.

    Here’s the link to the screenshot:

    https://anke-feil.de/downloads/20200617_Broken_Starting_Page.jpg

    Cheers, Frank

    Plugin Author Bhavin Thummar

    (@bhavinthummar)

    Hello @frank-j

    Thank you for this more details. This will help us to regenerate the issue at our side.

    We will let you when we will solve the issue.

    Thanks

    Plugin Author Bhavin Thummar

    (@bhavinthummar)

    Hello @frank-j

    We have solved the error which was shown at the front end site. Please update your plugin with new version 1.0.9 .

    Notes: Issue was generated because of unnecessary use of $_SESSION so we have removed it and we have used the wp_session function which is provided by the WordPress.

    Let us know if you still any issue.

    Feel free to inform us any query which is faced in your website.

    Thanks to touch with us.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Problem with V1.08’ is closed to new replies.