Support » Fixing WordPress » Problem with user.php

  • Installed the most recent (as of the time of this post) CVS. When I click “User” in the admin, it displays a blank screen. My error log reports:
    [Mon May 17 22:44:38 2004] [error] PHP Parse error: parse error in /home/randy/public_html/blog/wp-admin/users.php on line 30

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • i reproduced the same problem on both my IE6 and Firefox. later, i checked the cvs diff and then deleted the added three lines of [em]check_admin_referer[/em], the page of users appears and works fine. does it have something to do with the newly added line of codes? (by the way, i did copy the new files into corresponding directories and use [em]upgrade.php[/em] to upgrade the site. i hope i am following the right procedure after downloading the newest cvs files.)

    Moderator Ryan Boren

    (@ryan)

    WordPress Dev

    Fixed.

    do i need to re-download the users.php file again from the cvs repository to fix the bug?

    Moderator Ryan Boren

    (@ryan)

    WordPress Dev

    Yes. Anonymous CVS takes up to four hours to update, so you might have to wait a bit.

    thank you a lot. in fact, this is the first time i dare enough to have a try on cvs, though i have some touch with open source for some time. desptie my previous happy experience with the open source community, i am definitely amazed by the responsive speed of cvs developers. i am glad to have WP as my first try on cvs. you guys are fabulous. thank you again.

    Thanks, rboren.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Problem with user.php’ is closed to new replies.